Το απόλυτο gift guide για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

12:04 9/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για άλλους είναι μία γλυκανάλατη γιορτή για άλλους μία ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους. Οι περισσότεροι όμως μπαίνουν στη διαδικασία να χαρίσουν κάτι όμορφο στο άλλο τους μισό.

Στο gift guide που ακολουθεί θα βρείτε επιλογές που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Το φτιάξαμε εμείς για εμάς και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε τι θέλουμε τελικά. Κι αν δεν μας το φέρει κανείς… θα το κάνουμε εμείς

δώρο στον εαυτό μας.

Και φυσικά μην ξεχνάτε… Ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως, τη μέρα που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους κι όχι μόνο! Με ένα click στο flowernet.gr θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει στον παραλήπτη σας.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες σε 2 πράγματα δίνουν σημασία: την αίσθηση του «μαζί» αλλά και τον παράγοντα «μόδα». Συνδυάστε τα 2 αυτά στοιχεία χαρίζοντάς της το Double Bracelet, ένα σετ με δύο βραχιόλια με την υπογραφή treasure box by annita, τα οποία θα φοράτε μαζί. Από ασήμι 925ο με μαύρο επιπλατίνωμα το ανδρικό και με κίτρινο ή ροζ επιχρύσωμα το γυναικείο, είναι ο πιο fashionable τρόπος να είστε πάντα connected.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η εναλλακτική λύση για τα κλασσικά τριαντάφυλλα είναι οι εξίσου όμορφες τουλίπες που μπορείτε να βρείτε στο flowernet.gr.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το άρωμα βρίσκεται πάντα στη λίστα των επιλογών για δώρα και οι περισσότεροι τα εκτιμούν. Φέτος επενδύστε στο Modern Muse Le Rouge της Estée Lauder.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα τριαντάφυλλα δεν αφήνουν ποτέ κανέναν ασυγκίνητο. Αν θέλετε να διαφοροποιηθείτε από τα κλασσικά κόκκινα τότε οι αποχρώσεις του ροζ είναι ιδανικές. Στο flowernet.gr μπορείτε να βρείτε αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ζευγάρι κόκκινα sexy εσώρουχα επιβάλλεται γενικά αλλά και τη συγκεκριμένη μέρα. Ένα σετ, όπως αυτό από τα H&M, είναι σίγουρα μία safe επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το Rosa Viola της Diptyque σε συνεργασία με την Olympia Le–Tan θα δώσει μία γλυκιά μυρωδιά στο χώρο ενώ ταυτόχρονα θα τον διακοσμεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα βιβλία είναι η καλύτερη συντροφιά. Στις εκδόσεις Opera θα βρείτε το «Να βλέπεις στον έρωτα» των Χόρχε Μπουκάι & Σίλβια Σαλίνας, το οποίο μας διδάσκει πως έρωτας είναι να αγαπάς τις ομοιότητες, και αγάπη, να ερωτεύεσαι τις διαφορές.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: flowernet.gr, gift guide, lingerie, love bracelets, Valentine's Day, αποστολή λουλουδιών, βιβλίο, γυναικείο άρωμα, εσώρουχα, λουλούδια, προτάσεις για δώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα