Τα καλύτερα beauty looks από την Couture Fashion Week

09:02 9/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Αναμφίβολα οι δημιουργίες υψηλής ραπτικής είναι πάντα εντυπωσιακές και οι μεγάλοι μόδιστροι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επιστρατεύοντας την φαντασία τους και την μοναδική εσάνς που απαιτείται για μία τέτοια συλλογή. Ενώ λοιπόν τα εκλεπτυσμένα υφάσματα, τα μοναδικά στολίδια και τα ονειρεμένα φορέματα τραβούν την προσοχή, ωστόσο δεν μονοπωλούν το ενδιαφέρον αφού υπάρχουν πάντα ευφάνταστα hair & makeup looks.

Από το luminous skin look του Giambattista Valli, τα graphic eyes

του Armani μέχρι τα croissant hairlooks που είδαμε στo catwalk του Chanel και τα εμπνευσμένα από τη σειρά Game of Thrones μαλλιά του Valenitno, ρίξτε μία ματιά στα καλύτερα beauty looks από την Haute Couture SS ’16.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Chanel

O Tom Pecheux δημιουργεί εντυπωσιακό βλέμμα με graphic eyes και το συνδυάζει με peachy αποχρώσεις για το υπόλοιπο makeup. Φυσικά για τα μαλλιά του Sam McKnight χρειάζεται ειδική μνεία την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries Atelier Versace

Η Pat McGrath δημιούργησε ένα sexy βραδινό makeup look με glossy smokey eyees και έμφαση στις γωνίες του προσώπου.

Δείτε περισσότερα Galleries Giorgio Armani Prive

O Orlando Pita φαίνεται πως είχε ως σημείο αναφοράς το iconic hairlook της Greta Garbo, με τα retro waves να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Christian Dior

Εδώ τα χείλη αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο στο makeup με trimmed eybrows και curly βλεφαρίδες.

Δείτε περισσότερα Galleries Giambattista Valli

Λαμπερό, φρέσκο και υγιές είναι το beauty look που προτείνει ο διάσημος οίκος και ολοκληρώνεται με ένα stripped-back, loose low-tied ponytails -δημιουργία του James Pecis.

Δείτε περισσότερα Galleries Elie Saab

Ο hairstylist Orlando Pita δημιουργεί ένα pretty princess look το οποίο συνοδεύεται με ρομαντικές pinky πινελιές στο μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries Jean Paul Gaultier

Η makeup artist Sam Bryant έδωσε μία εξαιρετικά έντονη πινελιά για το eye makeup και επέλεξε για τα χείλη μία φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries Ralph &Russo

Like a ballerina! Το beauty look του οίκου έχει girly πινελιές χωρίς να γίνεται βαρετό και υπερφίαλο.

Δείτε περισσότερα Galleries Valentino

Με μία bohemian διάθεση και αξεσουάρ που θυμίζουν αυτά των πρωταγωνιστριών του Game of Thrones o Guido Palau έδωσε ένα εκκεντρικό και ταυτόχρονα κομψό ύφος στο hairlook.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ARMANI, catwalk, Chanel, Giambattista Valli, hairlook, Haute Couture SS ’16, makeup, valentino, μακιγιάζ, μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα