Το Mr. Burberry είναι το νέο αντρικό άρωμα του οίκου

21:08 5/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το Mr. Burberry αποτελεί δημιουργία του Διευθυντή Δημιουργικού Τμήματος και Διευθύνοντος Συμβούλου Christopher Bailey, σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρωματοποιό Francis Kurkdjian. Έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης και μιας συλλογής έτοιμων ενδυμάτων τα οποία συνοδεύουν το λανσάρισμα του αρώματος.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Ο βραβευμένος με Oscar® και Turner Βρετανός σκηνοθέτης Steve McQueen επέλεξε την πόλη του Λονδίνου για την

πρώτη του διαφημιστική ταινία ως τμήμα της καμπάνιας του Mr. Burberry, στην οποία συμμετέχουν ο Βρετανός ηθοποιός και μουσικός Josh Whitehouse και η ηθοποιός και μοντέλο βρετανικής καταγωγής Amber Anderson.

Τη μουσική συνέθεσε ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Benjamin Clementine.

«Ο Christopher είναι μοναδικός άνθρωπος και αληθινός συνεργάτης. Ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός και αποτέλεσε το έναυσμα της συνεργασίας μας. Θέλησα να μεταδώσω την ιδέα δύο παράφορα ερωτευμένων ανθρώπων που δραπετεύουν για ένα πονηρό

σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τη στιγμή στη σχέση που το μόνο που σκέφτεσαι είναι ο άνθρωπός σου και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι μαζί του».

STEVE MCQUEEN, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Η καμπάνια πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Απρίλιο του 2016 και θα προβληθεί σε πληθώρα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων υπαίθριων και έντυπων διαφημίσεων και των πλατφορμών Burberry.com, Facebook, YouTube, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, Polyvore, Sumally, Sina Weibo, Douban, Youku και WeChat.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

«Η ταινία γυρίστηκε σε φιλμ 70 mm. Δεδομένου ότι υπάρχουν περίπου έξι κάμερες αυτού του είδους σε ολόκληρο τον κόσμο, επρόκειτο για μια μοναδική πρόταση. Θέλησα να αποτυπώσω μια ξεχωριστή, αισθησιακή στιγμή των δύο εραστών, μια στιγμή ναι μεν προσωπική, αλλά στην πραγματικότητα επικών διαστάσεων.»

Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Το μουσικό έργο με τίτλο «I Won’t Complain» αποτελεί δημιουργία του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Benjamin Clementine.

Ο Benjamin διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Οίκο Burberry και συμμετείχε με ερμηνείες τόσο στην ανδρική επίδειξη Burberry για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 στο Λονδίνο όσο και στην εκδήλωση της Burberry «London in Los Angeles» τον Απρίλιο του 2015.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

«Μοντέρνο αλλά με αδιαμφισβήτητη βρετανική δομή, το Mr. Burberry αποπνέει σύγχρονο και αρρενωπό αισθησιασμό.»

FRANCIS KURKDJIAN, ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΣ

Το Mr. Burberry συνδυάζει κλασικές μυρωδιές της βρετανικής αρωματοποιίας με απροσδόκητα συστατικά, δημιουργώντας ένα αισθησιακό άρωμα με στοιχεία βοτάνων και ξύλου. Σύγχρονο, κομψό και αισθησιακό, το άρωμα κάνει αισθητή την παρουσία του χάρη στις νότες τραγανού, πικάντικου γκρέιπφρουτ αναμεμειγμένου με μια σαγηνευτική βάση γήινου βετιβέρ και καπνισμένου ξύλου guaiac.

ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ: ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ, ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ, ΚΑΡΔΑΜΟ

Αισθησιακό και κομψό με εντυπωσιακή λάμψη, το Mr. Burberry δίνει το στίγμα με το αναζωογονητικό άρωμα γκρέιπφρουτ. Η προσθήκη κάρδαμου προσδίδει πολυπλοκότητα και κομψότητα χάρη στα πικάντικα στοιχεία του, με αποτέλεσμα μια αρρενωπή ευωδία που κυριαρχεί σε ολόκληρο το άρωμα.

ΝΟΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ: ΦΥΛΛΟ ΣΗΜΥΔΑΣ, ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟΥ, ΞΥΛΟ ΚΕΔΡΟΥ

Οι νότες καρδιάς του Mr. Burberry αποτελούνται από ένα ευρύ και εύρωστο μείγμα οσμών που συνιστά μια πλήρως σύγχρονη δημιουργία, αποτέλεσμα της μοναδικής επεξεργασίας της κλασικής δομής fougère. Ένα ακόρντο από φύλλο σημύδας ζεσταίνει τον πυρήνα ενώ το ξύλο κέδρου προσδίδει δύναμη και ισορροπία στις ζωηρότερες νότες της κορυφής.

ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ: ΒΕΤΙΒΕΡ, ΞΕΛΟ GUAIAC, ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ

Η ζωηρή γοητεία του βετιβέρ δημιουργεί μια ελαφριά και λαμπερή βάση. Χάρη στην επικάλυψη με ξύλο guaiac, η μετάβαση στο πλούσιο καπνιστό άρωμα είναι σταδιακή, χωρίς να χάνονται οι καθαροί και γήινοι τόνοι.

Το Mr. Burberry αιχμαλωτίζει την πεμπτουσία του Λονδίνου, μιας πόλης έντονων αντιθέσεων. Παραδοσιακό αλλά και τολμηρό, κομψό αλλά όχι απόλυτα αθώο, συλλαμβάνει στην εντέλεια μια συμπεριφορά και διάθεση με την οποία μπορεί να ταυτιστεί ο σύγχρονος άνδρας της Burberry.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από την μαύρη γκαμπαρντίνα σύμβολο του Οίκου και τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του σχεδίου της. Τολμηρό και αρρενωπό, το βαρύ καπάκι θυμίζει τα χαρακτηριστικά κεράτινα κουμπιά της γκαμπαρντίνας, ενώ ο δεμένος στο χέρι κόμπος από αγγλική γκαμπαρντίνα σε μαύρο χρώμα κοσμεί το λαιμό του μπουκαλιού, αποτίνοντας φόρο τιμής στο πρωτοποριακό ένδυμα που εφηύρε ο Thomas Burberry περισσότερα από 100 χρόνια πριν.

Η ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ

Συνδυάζοντας τον κόσμο της μόδας με αυτόν της ομορφιάς, την κυκλοφορία του Mr. Burberry θα συμπληρώσει μια συλλογή έτοιμων ενδυμάτων που περιλαμβάνει την Chelsea fit, τη νέα γκαμπαρντίνα Heritage. Η παρέμβαση στην κλασική γκαμπαρντίνα αποτελεί μνεία στην κλασική υψηλή ραπτική με στοιχεία χαλαρού, απόλυτα βρετανικού στυλ και διάθεσης, αποτυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πεμπτουσία του νέου αρώματος για άνδρες.

Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MR. BURBERRY 75 ML

Η φόρμουλα καθημερινής χρήσης χρησιμοποιεί ένα μείγμα ενυδατικών συστατικών, όπως aloe vera, για να ενισχύσει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα είναι διακριτικά αρωματισμένη με το Mr. Burberry.

Σχεδιασμένη για εφαρμογή μετά από καθαρισμό ή ξύρισμα, η ενυδατική κρέμα προσώπου Mr. Burberry καταπραΰνει και ανανεώνει το δέρμα.

ΛΑΔΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ MR. BURBERRY 30 ML

Για καλλωπισμό και περιποίηση της γενειάδας, η ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα περιέχει ένα θρεπτικό μείγμα φυσικών ελαίων από σουσάμι, jojoba και αργκάν για μαλακή γενειάδα με στυλ και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αφήνει ένα διακριτικό αλλά διαρκές άρωμα, χάρη στο εκχύλισμα Mr. Burberry.

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στη γενειάδα κάνοντας απαλό μασάζ, για απαλότητα, περιποίηση και ενυδάτωση. Εφαρμόστε ξανά όταν είναι αναγκαίο, για να διατηρείτε τη γενειάδα σας περιποιημένη.

Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ MR. BURBERRY ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποσμητικό σε σπρέι Mr. Burberry 150 ml 250 ml.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Mr. Burberry Eau De Toilette 150 ml, 100 ml, 50 ml, 30 ml Αποσμητικό σε σπρέι Mr. Burberry 150 ml Αφρόλουτρο σώματος Mr. Burberry 250 ml.

Ενυδατική κρέμα προσώπου Mr. Burberry 75 ml Λάδι περιποίησης γενειάδας Mr. Burberry 30 ml.

Keywords
Τυχαία Θέματα