Το Hollywood εν δράσει: 8+1 καθημερινά στιγμιότυπα

Από τον David Beckham και τον Johnny Depp, μέχρι την Katy Perry και την Cate Blanchett, στο jenny.gr «ακολουθεί» τους σταρ στην καθημερινότητά τους.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Johnny Depp

&Amber Heard

26/1, Τόκιο

Ο Johnny Depp και η αρραβωνιαστικιά του Amber Heard συνάντησαν δεκάδες θαυμαστές του κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Τόκιο, ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας του «Ο Κύριος Μόρντεκαϊ» στην Ιαπωνία.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum

27/1, Μελβούρνη

Η Heidi Klum λάνσαρε τη νέα της σειρά εσωρούχων The Heidi Klum Intimates στο εμπορικό κέντρο Myer στη Μελβούρνη. Μάλιστα, έφτασε εκεί με το τραμ και πόζαρε στην είσοδό του.

Δείτε περισσότερα Galleries Cate Blanchett

29/1, Σύδνεϋ

Στην 4η ετήσια διοργάνωση των βραβείων AACTA Awards (Australian Academy Cinema Television Arts) βρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στη γενέτειρά της, το Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Δείτε περισσότερα Galleries Camila Alves

28/1, Μαλιμπού

Μια casual εμφάνιση της συντρόφου του Matthew McConaughey ενώ έκανε αγορές στο Malibu Country Mart κατέγραψε ο φακός πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε περισσότερα Galleries David Beckham

28/1 Χόλιγουντ

Ο David Beckham κατά την άφιξή του στο τηλεοπτικό σόου Jimmy Kimmel Live, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως αφότου αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο, είναι full time οδηγός ταξί για τα τέσσερα παιδιά του.

Δείτε περισσότερα Galleries Molly Sims

29/1, Νέα Υόρκη

Η εγκυμονούσα Molly Sims διοργάνωσε το κάλεσμα The MOMS Breakfast Mamarazzi στο Fromage Bistro της Νέας Υόρκης.

Δείτε περισσότερα Galleries Katy Perry

29/1,Φίνιξ

Η Katy Perry στη συνέντευξη τύπου λίγο πριν την εμφάνισή της στο φετινό Super Bowl XLIX στο Phoenix Convention Center. Η Katy θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του αγώνα την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Garner

29/1, Μπρέντγουντ

Η Jennifer Garner, αφού άφησε την κόρη της Violet στο σχολείο, συνέχισε κάνοντας αγορές για το σπίτι στη γειτονιά της οικογένειας.

Δείτε περισσότερα Galleries Rosie Huntington-Whiteley

30/1, Λονδίνο

Η Rosie Huntington-Whiteley απαθανατίστηκε με κομψό στυλ, όπως πάντα, κατά την έξοδό της από τα Radio 1 studios του Λονδίνου.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: David Beckham, Heidi Klum, Hollywood, Jennifer Garner, Johnny Depp, Katy Perry

Keywords
Τυχαία Θέματα