Τι συμβαίνει όταν είσαι η κολλητή της Taylor Swift και σε ρωτάνε αν η Kim Kardashian είναι καλή;

Και βρίσκεστε σε αυτή τη άβολη θέση να απαντήσετε στην ερώτηση για το αν ο εχθρός της καλύτερής σας φίλης είναι καλός άνθρωπος. Πείτε μας τι κάνετε εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρετε; Μισό λεπτό να σας πούμε τι έκανε η Karlie Kloss, όταν βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Το διάσημο και πανέμορφο μοντέλο είναι όπως όλοι γνωρίζουμε και πολύ καλή φίλη της Taylor Swift και ανήκει στο squad της. Όπως επίσης γνωρίζουμε η Taylor Swift

και η Kim K είναι στα μαχαίρια εξαιτίας του Kanye West. Αφού μάθαμε την ιστορία, ας πάμε και στον πυρήνα της υπόθεση. Σε συνέντευξή της λοιπόν η Karlie ρωτήθηκε αν η Kim είναι «καλός άνθρωπος», και η απάντησή της ήταν λίγο…μμμμ….νερόβραστη.

«Χα…ξέρεις…Ειλικρινά….Εγώ…Εγώ…Εγώ πιστεύω πως ήταν αρκετά καλή μαζί μου στο παρελθόν. Κοίτα, πραγματικά δεν την ξέρω τόσο καλά».

Δεν μπορούμε να πούμε, το προσπάθησε. Βέβαια θα μπορούσε απλά να πει πως «δεν θα ήθελα να πάρω μέρος σε όλο αυτό». Και για να μας λυθεί και εμάς η απορία για τον αν η Kim είναι καλός άνθρωπος, ας σκεφτούμε πως δίνει το 10% των εσόδων της σε φιλανθρωπίες – βγάζει 51 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα