Τί πρέπει να περιέχει το φθινοπωρινό σας νεσεσέρ;

Το «μαγικό κουτί» με τα άκρως απαραίτητα καλλυντικά προσώπου και επιδερμίδας.

Το φθινόπωρο ο ήλιος και η υγρασία παραμένει, ωστόσο η θερμοκρασία κατεβαίνει. Όλες αυτές οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν την επιδερμίδα σας και φυσικά κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, πρέπει να διαφοροποιείται και το μακιγιάζ σας. Άλλες οι προτιμήσεις και η διάθεση και φυσικά διαφορετικές οι τάσεις κάθε σεζόν για το μακιγιάζ σας.

Τώρα λοιπόν που μπήκαμε επισήμως στο φθινόπωρο θα πρέπει το νεσεσέρ σας να περιέχει τα εξής:

Καλλυντικά

Ένα concealer σε φυσική και όχι ανοιχτόχρωμη απόχρωση, μία μαύρη μάσκαρα,

ένα μαύρο μολύβι, μία σκιά σε σκούρα απόχρωση, ένα κραγιόν σε καφέ ή μπορντό χρώμα, ένα ενυδατικό lip balm, ένα ρουζ σε καφέ γήινο χρώμα και μία πούδρα με ματ υφή.
Καλύψτε σημάδια με το concealer σας, προσθέστε λίγο ρουζ στα κόκκαλα των μήλων σας, βάλτε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και ελάχιστο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων σας και δώστε σκούρα απόχρωση στα χείλη σας για να δείξετε την cozy διάθεσή σας. Αν θέλετε να συνεχίσετε για ένα ποτό μετά τη δουλειά μπορείτε να προσθέσετε μία σκούρα σκιά σε όλο το κινητό σας βλέφαρο για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορεί να σας φανεί αρκετά έντονο το αποτέλεσμα, σε αυτήν την περίπτωση ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντηλο για να μην έχουν τόσο σκούρο χρώμα. Η πούδρα είναι πάντα απαραίτητη γιατί η υγρασία ιδιαίτερα στη χώρα μας είναι έντονη. Αν νιώθετε ότι γυαλίζετε ταμπονάρετε ελαφρά τον εαυτό σας και επικεντρωθείτε κυρίως στο Τ. Τέλος προστατέψτε τα χείλη σας από τις αλλαγές θερμοκρασιών με ένα lip balm.

Ενυδάτωση

Η αντηλιακή προστασία δεν είναι απαραίτητη μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Μην αμελείτε το αντηλιακό στο πρόσωπό σας αλλά και σε μέρη που είναι εκτεθειμένα όπως είναι το ντεκολτέ σας και τα χέρια σας. Άλλωστε ο ήλιος θα κάνει τις εμφανίσεις του για αρκετό καιρό. Επίσης μία ενυδατική για τα χέρια σας είναι must, ιδιαίτερα τώρα που ξεκινάνε οι αλλαγές στη θερμοκρασία. Τα ξηρά χέρια δεν είναι ωραία σε μία γυναίκα, αντιθέτως τα περιποιημένα, ενυδατωμένα άκρα είναι μέρος της γοητείας σας. Επιπλέον καλό είναι να έχετε μαζί σας και μία κρέμα για τα ξηρά μέρη του σώματός σας, αγκώνες και γόνατα. Όταν έχετε χρόνο ενυδατώστε τα ελαφρώς για να μην αποκτήσουν ξηρή υφή. Τέλος καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα μικρό μπουκαλάκι με το άρωμά σας και να το ανανεώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας για να είστε πιο φρέσκιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα