Τα πιο φρέσκα αρώματα για να καλωσορίσουμε τον Αύγουστο!

10:26 1/8/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Είναι ένας από τους πιο άμεσους τρόπους για να σας φτιάξει η διάθεση. Ένα ωραίο, δροσερό άρωμα είναι απαραίτητο συστατικό για το καλοκαιρινό νεσεσέρ. Κάντε μία έρευνα με βάση τις νότες που σας αρέσουν και φυσικά σας ταιριάζουν και διαλέξτε αυτό που θα σας συντροφεύει το καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά συγκέντρωσα 5 αρώματα που ίσως κάποια έχετε ήδη αγαπήσει, στις πιο λουλουδάτες εκδοχές του. Με γνώμονα την παιχνιδιάρικη διάθεση του καλοκαιριού

αλλά και την ελευθερία που θέλει να νιώθει η καθεμία από εμάς κατέληξα σε μυρωδιές ανάλαφρες, φρουτώδεις και γλυκιές που ανάλογα τη διάθεσή σας μπορούν να βγάλουν προς τα έξω τη γυναικεία αλλά και την πιο girly πλευρά του χαρακτήρα σας. It’s up to you!

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Chanel, Chance eau Tendre. Ένα λουλουδάτο, φρουτώδες άρωμα που θα ανακαλέσει ευχάριστες στιγμές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Marc Jacobs, Daisy Eau So Fresh Delight. Από το μπουκάλι κιόλας σε προκαλεί να το μυρίσεις και σε προδιαθέτει ευχάριστα για τις φρουτένιες και λουλουδάτες νότες του.

Δείτε περισσότερα Galleries

Estée Lauder, Pleasures Flower. Το αγαπημένο άρωμα από την Estée Lauder εφοδιάζεται με λουλουδάτες νότες και εκπέμπει αυθορμητισμό και ζωντάνια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Prada Candy Flower. Η πιο λουλουδάτη εκδοχή του Prada Candy σε ένα ροζ μπουκάλι που σου προκαλεί girly παιχνιδιάρικα συναισθήματα καλώντας σε σε ένα οσφρητικό παιχνίδι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Jo Malone, Silk Blossom. Ένα ξεχωριστό άρωμα που από τον πρώτο κιόλας ψεκασμό απελευθερώνει δροσιά ενώ ταυτόχρονα αφήνει μία διακριτική γλυκιά νότα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: άρωμα, γλυκιά μυρωδιά, καλοκαιρινό άρωμα, λουλουδάτες μυρωδιές, φρουτώδες άρωμα

Keywords
Τυχαία Θέματα