Σαββατοκύριακο 01-02 Αυγούστου 2015

07:08 1/8/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΜε σύμβουλο την ψυχραιμία για ισορροπία των σχέσεωνΣαββατοκύριακο 01-02 Αυγούστου 2015Σάββατο, Αύγουστος 1, 2015 - 07:00

Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις. Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από τις 2 Αυγούστου ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις που τελευταία πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Προχωρήστε βήμα βήμα αποφεύγοντας

να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 5 του μήνα θα επηρεάσει αρνητικά τη συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές. Αν δε δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό χώρο. Ηρεμήστε για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε. Με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 7 Αυγούστου χρησιμοποιήστε τον διάλογο ως την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Αν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας, ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη ενώ αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή.

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις από το να νιώθετε μόνοι σας έχοντας δίπλα σας περιστασιακές που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική ενέργειά σας. Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Απαιτούνται εγρήγορση και ψυχραιμία από την πλευρά σας προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούργιες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γεμίσετε άγχος και έντονους προβληματισμούς για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι' αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση, ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές και τις κάνετε μεγάλες. Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική. Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία. Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει και δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια τα οποία δεν εννοείτε. Απλώς χαρείτε αυτό που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η τύχη θα σας δώσει την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον εργασιακό χώρο, αλλά και στον προσωπικό. Η μέρα είναι αρκετά δημιουργική, αλλά επειδή στη συνέχεια σας περιμένει αρκετή πίεση, θα ήταν καλό, αν σας δινόταν η δυνατότητα να πάτε τώρα διακοπές -έστω και λίγο-, να το κάνετε για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για αργότερα που θα τις χρειάζεστε. Εχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ζεστές και προσωπικές σχέσεις. Είναι φυσικό η ερωτική ζωή σας να βρεθεί στο κύριο ενδιαφέρον των σκέψεών σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε και να συναντήσετε πρόσωπα με τα οποία σχετίζεστε ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρασκήνιο θα υπάρχει στον χώρο της εργασίας σας, γι' αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και παρορμητικοί. Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, διότι το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερη επιλογή σας. Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχετε. Μπορεί τα σχέδιά σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή διάθεσή σας θα σας ακολουθεί. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνές σας. Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι' αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν να βγείτε να διασκεδάσετε και να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σας. Το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό. Προωθήστε τα δημιουργικά σχέδιά σας, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και να μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Αν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμη καλύτερη. Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη, ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα που δεν βρίσκονται παρόντα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, προκειμένου να μην απειληθείτε με συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές βελτιώνονται. Προωθήστε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, καθώς και κλείσετε καινούργιες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά δώστε προσοχή στον οικονομικό τομέα. Θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, όμως κάντε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που έως τώρα σας στηρίζουν, να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να προβείτε σε καινούργια επιχειρήματα. Θα προκληθεί έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι άλλοι, διότι μόνον έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος, στις οποίες έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε ότι τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ' όσα είχατε αντιληφθεί έως τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες τις οποίες αγνοούσατε όσον αφορά την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας. Το σίγουρο είναι ότι εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένατε και αλλιώς γίνονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη. Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική εμφάνισή σας για να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλείμματα από τα εργασιακά θέματα ώστε να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση. Αν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα, θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά. Διαχωρίστε τα έσοδα από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει. Μόνον έτσι δεν θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά και δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας, τους οποίους έτσι και αλλιώς δεν αντέχετε. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά θέματα με καθαρό μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας. Η επιρροή την οποία θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε τόσο με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές επαφές σας. Γοητευτικοί και χαρισματικοί όπως πάντα, θα κάνετε τον σύντροφό σας ή τις κατακτήσεις σας να κρέμονται από εσάς. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τον έρωτα στο φιλικό περιβάλλον, όχι όμως για να βασιστείτε στο μέλλον, αλλά με σκοπό να κάνετε την αυτοκριτική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε μη δημιουργήσετε από μόνοι σας εντάσεις, αντί να καλλιεργήσετε το έδαφος για κάτι νέο. Η υπόσχεση του μήνα είναι ότι θα συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας. Ξεπεράστε αναστολές, εγωισμούς, παρορμήσεις και ενοχές. Φροντίστε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και ακούστε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα. Ξέρετε πολύ καλά πώς να χειρίζεστε ερωτικά τους άλλους και ζητώντας αυτά που θέλετε με τόση σιγουριά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε αρνητική απάντηση. Απαλλαγείτε από τα άχρηστα που σας φρενάρουν, πείτε «αντίο» σε ενοχές και δειλίες και απογειωθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη. Δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο να ανακαλύψετε κάποιον που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Απλώς μάθετε να μην καταπολεμάτε ό,τι δεν σας αρέσει και να ζητάτε συγγνώμη όταν χρειάζεται.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν και κυρίως να πάψετε να είστε ο εχθρός των ίδιων των προσπαθειών σας. Επιβάλλεται να αναζητήσετε την ποιότητα, παρά την ποσότητα σε μια σχέση ζωής και σε αυτό σίγουρα δεν υστερεί ο σύντροφός σας, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχατε επιλέξει και να συνεχίζετε να πορεύεστε μαζί. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γλυκύτητα, την κατανόηση και τον αισθησιασμό. Η ευτυχία θα έρθει αν μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στο «δίνω» και στο «παίρνω». Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας μόνο και μόνο για να σας αποπροσανατολίσουν, όπως και ενοχλητικούς συγγενείς που μπερδεύονται στα πόδια σας.

Keywords
διδυμοι, εκκρεμότητες, λεων, βγείτε, επιρροή, ιχθυσ, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, βγείτε, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, γνωμη, εργασια, καθημερινη, ονειρα, πιεση, τυχη, υγεια, ψυχολογια, αγαπη, αγχος, αυγουστος, βρειτε, γινει, γινονται, δυναμη, δυνατοτητα, δυστυχως, δειτε, δωσει, εγρηγορση, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εννοειτε, εμφάνιση, επικοινωνια, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, εχθρος, ζωη, ζησετε, ζωης, υπομονη, ησυχια, θετικη ενεργεια, ηρεμα, ισορροπια, κλιμα, χτυπα, λογια, λογο, μακρια, μηνυματα, μπορειτε, μυαλο, ξερετε, παντα, οικογενεια, ορια, ουσια, περιβαλλον, ποιοτητα, προβληματα, προγραμματα, πορτα, ψυχη, σιγουρα, σιγουρο, συνεχεια, συντομα, σχεδια, ταση, τετραγωνο, φαντασια, φυσικο, ψυχραιμια, ομορφα, εξυπνα, γινετε, κειμενα, μεινει, μπροστα, ποδια, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα