Τα καλύτερα beauty looks των βραβείων Grammy

Την περασμένη Κυριακή το βράδυ έλαβαν χώρα τα ξακουστά, μουσικά βραβεία Grammy. Ως συνήθως ήταν μία μοναδική βραδιά, γεμάτη λάμψη, στιλ και μόδα. Επικράτησε το έντονο eyeliner, σε σκούρες αποχρώσεις lipstick, ακόμα και σε μαύρο χρώμα. Τα sexy smoky eyes, πολύχρωμα μαλλιά, επιβλητικές πλεξούδες και ponytails.

Στο πολυαναμενόμενο event έλαμψαν πολλοί καλλιτέχνες με την παρουσία τους και τις στυλιστικές τους επιλογές.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ελαφρύ makeup επέλεξε

η όμορφη Beyonce, και hairstyle που θυμίζει γοργόνα. Έκανε μία άκρως σικ και sexy εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ανατρεπτική Iggy Azalea, επέλεξε ένα απόλυτα εντυπωσιακό hairlook δυναμιτίζοντας το στιλ της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η popstar Katy Perry έκανε εμφάνιση με το νέο, εκκεντρικό hairlook της, στο χρώμα της λεβάντας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η σαγηνευτική Taylor Swift, επέλεξε ένα απλό hairstyle, τονίζοντας περισσότερο το βλέμμα της με την smoked navy σκιά στα μάτια της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Madonna διάλεξε ένα θεατρικό look. Έχει χρησιμοποιήσει eyeliner με glitter και τα μαλλιά της έχουν εκκεντρικό ρετρό στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η απαστράπτουσα Kim Kardashian εμφανίστηκε με το νέο της haircut και το κλασικό make up. Τα χείλη είναι βαμμένα σε nude τόνο, και για τα μάτια έχει προτιμήσει bronze smoky στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η popstar lady Gaga, έκανε μία απόλυτα glamorous εμφάνιση στο πλευρό του Tony Bennet. Απόλυτα λαμπερή και σικάτη, εμφανίστηκε με ασημένια τουαλέτα και με silver haircolor.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: BEAUTY LOOKS GRAMMY AWARDS 2015, Celebrities, Grammy 2015, Grammy Awards, MADONNA GRAMMY 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα