Τα high-waisted παντελόνια μπορούμε να τα φορέσουμε όλες

Καταλαβαίνω ότι οι λόγοι που ένα ψηλόμεσο παντελόνι μπορεί να σας φοβίσει είναι πολλοί, αφού ανήκω κι εγώ στα κορίτσια που δεν θα έλεγα ότι διαθέτω το κατάλληλο ύψος για να τα φορέσω και να μη δείχνω ακόμα πιο petite. Και όμως, τα φοράω, και μάλιστα με πολύ όμορφο αποτέλεσμα – εχμ, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.

cof

Σύμφωνες, κανονικά όλες θεωρούμε ότι θα πρέπει να διαθέτουμε μέση δαχτυλίδι και δίμετρα πόδια προκειμένου να δείξει ωραίο επάνω μας, γιατί όμως δεν ψάχνουμε καλύτερα όλα τα κόλπα για να το γυρίσουμε υπέρ μας; Αφήστε που, σε αντίθεση με όσα φοβόμαστε, ένα high-waisted

παντελόνι «μαζεύει» την κοιλίτσα και την περιφέρεια. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το «κλέψετε» και θα καταλάβετε.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φορέστε ένα jacket που θα καλύψει τα πλαϊνά, αν πιστεύετε ότι το ψηλόμεσο τονίζει άσχημα την περιφέρεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα μακρύ cardigan ή γιλέκο θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε μονοχρωμία και κατά προτίμηση μαύρο, για να δώσετε το εφέ ενός total look, που είναι γνωστό ότι κάνει τη σιλουέτα να δείχνει πιο ψηλόλιγνη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μπορείτε όμως να το δοκιμάσετε γενικότερα με οποιαδήποτε απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αφήστε το top ή το πουκάμισό σας να πέφτει πιο χαλαρό στο σημείο που τελειώνει το παντελόνι για να μη φαίνεται αν σας «πιέζει» άσχημα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: high-waisted jeans, σιλουέτα, ψηλόμεσο παντελόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα