Τα εβδομαδιαία ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο από 29/02/2016 – 06/03/2016

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Άρης βρίσκεται μερικές ακόμα μέρες στον Σκορπιό, όπου θα επιστρέψει ξανά ανάδρομος στα τέλη Μαΐου. Η επιρροή του Άρη σε αυτή τη θέση είναι διττή. Πρακτικά σημαίνει οικονομικές δοσοληψίες, συναλλαγές, οικονομικές σχέσεις εξάρτηση, συνεταιρισμούς, δάνεια, τράπεζες,

εφορία, διατροφές, κάρτες, τα κοινά οικονομικά του ζευγαριού. Υπάρχει άγχος, ένταση, διαφωνίες, προστριβές που έχουν σαν κέντρο τους το χρήμα που σχετίζεται με τους άλλους. Η διέλευση του Άρη σε αυτό το σημείο του ηλιακού σου χάρτη που σημειωτέον ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου, πιθανόν σχετίζεται και με μία κρίση που σε αναγκάζει να αλλάξεις, να δεις τη ζωή διαφορετικά, να μεταμορφωθείς.

Η μεταμόρφωση είναι μία από τις επιπτώσεις αυτής της διέλευσης που μπορεί να συντελεστεί με αφορμή μία δύσκολη (συναισθηματική ή επαγγελματική) απόφαση, μια σχέση που γίνεται σοβαρή ή επαγγελματικά μπαίνοντας σε βαθιά νερά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Στις τελευταίες, έντονες και δυναμικές μέρες που ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό (και θα επιστρέψει στα τέλη Μαΐου) ανακεφαλαιώνεται το θέμα των Σχέσεων – των σημαντικών επαγγελματικών και συντροφικών σχέσεων. Ολοκληρώνεται μια περίοδος, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και στην οποία πολύ πιθανόν αντιμετώπισες εργασιακά ζόρια ή και συντροφικές κόντρες. Ουσιαστικά ήταν και είναι για λίγο ακόμα, προς το παρόν, εποχή μικρών ή μιας μεγάλης κρίσης στη σχέση σου με τον κόσμο, την επαγγελματική ή τη συναισθηματική σου ζωή.

Αν αποφάσισες ή αποφασίζεις να δώσεις τέλος σε μια δουλειά, ή σε μία σχέση, σημαίνει ότι έχεις σκεφτεί πάρα πολύ κι ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανές λύσεις οπότε η απόφασή σου είναι μονόδρομος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Έι, Δίδυμε, σαν να σε έχουμε χάσει τελευταία. Κάτι η πίεση του Κρόνου, κάτι ο Ποσειδώνας που σε ξενερώνει κάθε τόσο, κάτι ο Χείρωνας που ανασύρει τραύματα, κάτι ο Άρης στον Σκορπιό που σε έχει ρίξει στην καθημερινή επιβίωση, φαίνεται ότι έχεις αποτραβηχτεί, το πληθωρικό ταμπεραμέντο σου έχει ατονήσει, η διάθεσή σου να ενεργοποιήσεις τους γύρω σου με νέα, πληροφορίες, κουτσομπολιά, χιούμορ, απόψεις, διαφορετικές οπτικές γωνίες έχει μειωθεί. Η πραγματικότητα σε τραβάει από το μανίκι και σε γειώνει άτσαλα ενώ ταυτόχρονα σε τρώει η περιέργεια να δεις πού θα σταθεροποιηθεί η μπίλια για να δεις προς τα πού πηγαίνει η ζωή σου, οι σχέσεις, τα επαγγελματικά σου. Χρειάζεται να περπατήσεις ωστόσο κάποια χιλιόμετρα ασάφειας κι αυτό σε αποδιοργανώνει.

Επιπλέον κι ενώ χρειάζεσαι οικειότητα, τρυφερότητα και αγάπη δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα κάποιον/α αυτή τη στιγμή. Παρόλο που ισχυρίζεσαι ότι για αυτό δεν φταίει η οικονομική σου ανασφάλεια, το σίγουρο είναι ότι παίζει τεράστιο ρόλο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σκορπιός για σένα αποτελεί έναν τόπο παιχνιδιού κι όταν ο Άρης βρίσκεται εκεί είσαι έτοιμος/η να παίξεις και να κερδίσεις. Υπάρχει χαρά, διασκέδαση, γέλια, αλλά και ανταγωνισμός εκ μέρους σου που δεν σου επιτρέπει να μπεις σε ένα παιχνίδι για να χάσεις παρά μόνο για να πάρεις το έπαθλο. Και ποιο είναι το έπαθλο εδώ; Μια ερωτική ιστορία, κάποιος/α που κατακτάς, που γοητεύεις, που καταφέρνεις να ενδιαφέρεις. Έπαθλο είναι μια καρδιά που την κάνεις να χτυπάει πιο δυνατά κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί σου. Τι άλλο;

Η δημιουργικότητα είναι ένα μεγάλο στοίχημα αυτής της διέλευσης: να δρομολογήσεις, να δημιουργήσεις, να καταφέρεις να κάνεις κάτι σημαντικό που σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο απέναντί σου ευνοεί τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους, δηλαδή με όσους μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική ή τη συναισθηματική σου ζωή, ή εν πάση περιπτώσει να κάνουν καλύτερες τις μέρες ή τις νύχτες σου. Μπορείς να ανανεώσεις τις σχέσεις σου, να λύσεις κόμπους που πιθανόν υπάρχουν, να τις ζωντανέψεις, να τους δώσεις ξανά φόρα.

Ξανά: Εάν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορείς να της δώσεις ξανά ώθηση, εάν δεν είσαι σε σχέση η επιθυμία για συντροφικότητα εντείνεται και είναι πολύ πιθανόν κάποιος/α να σου τραβήξει ή να του/της τραβήξεις το ενδιαφέρον, να βγεις προς τα έξω με την κρυφή ελπίδα να πέσεις πάνω σε αυτόν/ήν που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σου για συντροφικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις λίγες μέρες που ο Άρης βρίσκεται ακόμα στον Σκορπιό σού δίνεται η ευκαιρία σε πρακτικό επίπεδο να κάνεις κάτι για τη μόρφωσή σου – να δρομολογήσεις ή να ριχτείς με τα μούτρα σε γνώσεις, σπουδές, σεμινάρια, γλώσσες κ.λπ. που θα σου δημιουργήσουν καινούργιες επαγγελματικές δυνατότητες, θα αυξήσουν τα προσόντα σου, θα στρέψουν την επαγγελματική σου ζωή προς τα εκεί που πιθανόν σου ταιριάζει περισσότερο, για να ανανεωθείς ή να αλλάξεις κατεύθυνση. Επίσης μπορεί να είναι και περίοδος μετακόμισης, μετακίνησης, να αποφασίσεις ή να αναγκαστείς να αλλάξεις σπίτι ή τόπο εργασίας.

Με λίγα λόγια, ολοκληρώνεται μια περίοδος με έμφαση στην επικοινωνία, τις επαγγελματικές συναντήσεις και τα ραντεβού, την εξωστρέφεια και την κινητικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ναι, υπάρχουν μέρες που όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη σου πιάνεις το πόδι σου, που οι λογαριασμοί έρχονται τις πιο ακατάλληλες στιγμές, που τα οικονομικά προβλήματα σου κόβουν την ανάσα κι αναρωτιέσαι για το αύριο, που επείγεσαι να βρεις μια λύση στα οικονομικά σου κι αυτή δεν εμφανίζεται – αυτός είναι ο Άρης για λίγες μέρες ακόμα στον Σκορπιό. Κι όμως… Υπάρχουν ρομαντικοί Ζυγοί που έχουν μάθει από τις ασπρόμαυρες ταινίες του Φρανκ Κάπρα ότι όταν ο μέσος κύριος Σμιθ μεταβάλλεται σε εξιλαστήριο θύμα της ζωής, τη στιγμή που όλος ο κόσμος φαίνεται να τον συντρίβει μέσα σε ατυχείς συμπτώσεις, σκληρές δοκιμασίες και ανηλεείς ανθρώπους τότε μια αναπάντεχη στροφή της τύχης τού προσφέρει ένα λυτρωτικό Happy End.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβολίζει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση – την έκφραση, δηλαδή, την ερωτική παραζάλη, το σεξ και τους φίλους στους οποίους στρεφόμαστε για να μοιραστούμε τη χαρά, τα όνειρά και τα βάσανά μας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από τις αρχές Ιανουαρίου στο ζώδιό σου, που φεύγει σε λίγες μέρες για να επιστρέψει ανάδρομος στο τέλος Μαΐου, έχει ένα στόχο: να κάνεις πράξη μια δυναμική αλλαγή στη ζωή σου – είτε αυτή είναι προσωπική, είτε επαγγελματική. Υπάρχει επιθυμία και ανάγκη για κάτι που σε ανανεώνει, σε ρίχνει με πάθος και δύναμη σε κάτι καινούργιο ή ανανεώνει κάτι παλιό ή σταθερό.

Χρειάζεσαι μια πρόκληση που αισθάνεσαι ότι σε ξαναβάζει στο παιχνίδι. Ακόμα και οι ρήξεις είναι υγεία – πιθανόν σε αποσταθεροποιούν αρχικά αλλά τελικά γίνονται για να ξαναπάρεις μπρος. Και κάτι επίσης σημαντικό: ως Σκορπιός πιστεύεις ότι οι άνθρωποι πρέπει να προστατεύουν και να ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο χωρίς γλυκανάλατες διακηρύξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που δεν είναι του τύπου σου να γκρινιάζεις ή να παραπονιέσαι για τις αντιξοότητες και την πίεση που νιώθεις αλλάζοντας θέμα όταν η συζήτηση έρχεται στις αναποδιές ή ακόμα περισσότερο δείχνοντας άρνηση στις σκοτεινές, δύσκολες περιοχές της ζωής, ένας αστρολόγος μπορεί να δικαιολογήσει τις απότομες εναλλαγές διάθεσης που έχεις ρίχνοντας μια ματιά στις πλανητικές διελεύσεις που αντιμετωπίζεις είτε ονομάζονται Κρόνος στο ζώδιό σου είτε Ποσειδώνας, Χείρωνας είτε ακόμα και Δίας στην Παρθένο. Ή Άρης στον Σκορπιό, που ευτυχώς και προς το παρόν αντιμετωπίζεις για λίγες μέρες ακόμα μέχρι να περάσει στο ζώδιο σου, στις 6 Μαρτίου, οπότε και θα αναλάβεις και πάλι τον έλεγχο της ζωής σου που τελευταία φαινόταν ότι δεν έχεις με αποτέλεσμα να άγεσαι και να φέρεσαι από γεγονότα και ανθρώπους χωρίς να μπορείς να επέμβεις σχεδόν καθόλου – «θύμα των περιστάσεων» λέγεται αυτό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως – όλα συμβαίνουν στη ζωή σου με το δύσκολο τρόπο. Ξέρεις ότι πάντα υπάρχουν δυσκολίες, ακόμα κι όταν σου λένε να μην ανησυχείς ή δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Αυτό σημαίνει βεβαίως ότι είσαι εξοπλισμένος/η από τη φύση σου για να ανεβαίνεις δυσθεώρητες κορυφές από απότομες πλαγιές που οι άλλοι δεν διανοούνται καν να προσπαθήσουν να αναρριχηθούν. Όμως υπάρχουν και διαλείμματα που μπορείς να χαλαρώσεις, να ησυχάσεις, να ευχαριστηθείς και να διασκεδάσεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σου επιτεθούν λύκοι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εδώ στο ζώδιό σου είναι επιθυμία και ανάγκη για καλή ζωή – να φροντίσεις τον εαυτό σου, να σου κάνεις μερικά χατίρια, να ικανοποιήσεις ένα δύο θέλω σου, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να συναντήσεις ανθρώπους που σου κάνουν κέφι και σε ενδιαφέρουν, να διασκεδάσεις, να φύγεις μακριά από την πόλη, να φας καλά, να βολτάρεις, να αγοράσεις κάτι καινούργιο, να επεκτείνεις τον κύκλο των ανθρώπων που γνωρίζεις, να αφεθείς χωρίς άγχος στην καθημερινότητα, να ζήσεις όσο μπορείς μέσα στον κόσμο κοιτάζοντας τη φωτεινή του πλευρά. Γίνεται; Γίνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στην Παρθένο δεν είναι σε ένα ζώδιο που αισθάνεται στα νερά του –του κόβεται ο ενθουσιασμός, γειώνεται παρά πάνω από ό,τι αντέχει, περιορίζεται στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά αποτελεί μια καλή ασπίδα που σε υπερασπίζεται και σε βοηθάει, και που σου ανοίγει έστω και διστακτικά ενδεχόμενα και προοπτικές που μπορούν να βάλουν τη ζωή σου σε νέα τροχιά, είτε γνωρίζοντας κάποιον/α που συναισθηματικά σε καλύπτει, είτε εξελίσσοντας θετικά τις σχέσεις σου, είτε πέφτοντας πάνω σε κάποιον/α που μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά στην επαγγελματική σου ζωή.

Όσο για τον Άρη για λίγο ακόμα στον Σκορπιό λειτουργεί προστατευτικά ως προς τις επιδιώξεις σου, σου προσθέτει διαύγεια, σε προτρέπει να αναλάβεις επαγγελματικές πρωτοβουλίες ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος/η για τη «μάχη της καριέρας» που θα αντιμετωπίσεις, όταν ο Άρης περάσει στον Τοξότη σε λίγο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, μαΐου, επιρροή, σημαίνει, τραπεζες, διδυμοι, νέα, λεων, λύση, happy, end, λύκοι, φας, διαυγεια, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, η ζωη, ξανα, δυνατα, το θεμα, αφροδιτη, γωνιες, δανεια, δουλεια, εφορια, θεμα, καθημερινη, λεων, ονειρα, περιοδος, πιεση, ταινιες, υγεια, ωθηση, αγαπη, αγχος, ασπιδα, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, γινονται, δυναμη, δειτε, διδυμοι, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκφραση, ελπιδα, ενθουσιασμος, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επιρροή, εποχη, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, κουτσομπολια, κρονος, λύκοι, λύση, λογια, μαζι σου, μαΐου, μακρια, ματια, μπορεις, παντα, οσο μπορεις, ουσιαστικα, παθος, ποσειδωνας, προβληματα, ραντεβου, ρολο, σεμιναρια, σιγουρο, συζητηση, συνεχεια, σκορπιος, σπιτι, φας, φαινονται, φυση, φοβασαι, φταιει, φορα, χερι, χιουμορ, χρημα, χαρα, class, δωσεις, εξαρτηση, εμφαση, γελια, για σενα, γλωσσες, γνωσεις, happy, καρδια, μια ματια, νιωθεις, πεφτοντας, παιχνιδι, πληροφοριες, σημαίνει, single, τοξοτη, τρωει, θετικα, βεβαιως, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα