Oscars 2016: Tα καλύτερα beauty looks της βραδιάς!

Μετά τους μεγάλους νικητές των Oscars 2016 η βαρύτητα πέφτει στις λαμπερές red carpet εμφανίσεις των celebrities και πιο συγκεκριμένα στα beauty looks. Φέτος επικράτησαν οι ουδέτερες αποχρώσεις, το ρομαντικό στιλ αλλά και οι διαχρονικές αξίες όπως τα έντονα χείλη με απαλό μακιγιάζ στα μάτια. Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς ξεχώρισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή με τις Charlize Theron, Cate Blanchett,

Olivia Wilde αλλά και Jennifer Garner να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H μεγάλη νικήτρια Brie Larson επέλεξε το χρώμα magenta για τα χείλη ενώ για τα μάτια αντικατέστησε το κλασσικό μαύρο eyeliner με ένα σε βιολετί απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο ορισμός της κομψότητας ταιριάζει απόλυτα στην Cate Blanchett, η οποία τόνισε διακριτικά με γήινες αποχρώσεις τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Κate Winslet όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εμφανίστηκε με natural look. Μπορεί να μην πρωτοτύπησε όμως πρόκειται για μία safe επιλογή που πάντα τη διακαιώνει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Charlize Theron εξέπληξε τους πάντες αναδεικνύοντας το έντονο κόκκινο φόρεμα με smokey eyes σε χρυσή απόχρωση και nude χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Heidi Klum επέμεινε στο ρομαντικό ύφος χαρίζοντας μία διακριτική λάμψη στο πρόσωπο τονίζοντας ελαφρώς τα μάτια με καφέ σκιά και τα χείλη με ένα απαλό ροζ lipgloss.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Jennifer Garner εντυπωσίασε με το drama look τονίζοντας αρκετά τα μάτια με έντονο eyeliner και πυκνές βλεφαρίδες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Lady Gaga ακολούθησε πιστά το dress code των Oscars επιλέγοντας το ανάλογο μακιγιάζ. Ζεστές και λαμπερές αποχρώσεις τόνισαν τα χαρακτηριστικά της σε χείλια, μάτια και ζυγωματικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Maria Menounos επέλεξε το glamour chic look τονίζοντας τα μάτια με καφέ αποχρώσεις και τα χείλη με λαμπερό nude lipgloss. H αλήθεια βέβαια είναι ότι με μία πρώτη ματιά μας θύμισε αρκετά την Sandra Bullock.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Naomi Watts με διαχρονικό beauty look. Τα κόκκινα χείλη αποτελούν σταθερή αξία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Olivia Wilde ανέδειξε το ρομαντικό look τονίζοντας τα μάτια με eyeliner και χρυσό glitter. Για τα χείλη επέλεξε ένα nude ματ κραγιόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Οlivia Munn δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με το έντονο πορτοκαλί φόρεμα. Την oriental ζεστή απόχρωση επέλεξε και για τα χείλη και τα μάγουλα τονίζοντας διακριτικά τα μάτια. Η απόλυτη μονοχρωμία τη διακαίωσε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Rachel McAdams επέλεξε γήινες αποχρώσεις για τα χείλη και τα μάγουλα και τόλμησε να υπογραμμίσει με βαθύ πράσινο τα μάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: bauty looks, Charlize Theron, Oscars 206

Keywords
Τυχαία Θέματα