Τα ερωτικά ζευγάρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο

17:12 5/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Κάποια ζευγάρια μοιράζονται το ίδιο σπίτι, κάποια άλλα το ίδιο κρεβάτι, ξέρουμε και κάποια που μοιράζονται την ίδια οδοντόβουρτσα (αλλά γι αυτά θα μιλήσουμε σε κάποιο άλλο θέμα με τίτλο «Ίου: τα πιο σιχαμένα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια») και υπάρχουν και αυτά που μοιράζονται στάδια ολόκληρα. Όπως διαβάσατε…στάδια. Και μαζί με τα στάδια έρχεται και η Ολυμπιακή δόξα. Σωστά καταλάβατε, θα μιλήσουμε για άντρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια που το ταλέντο τους και οι επιδόσεις τους μπορούν να συγκινήσουν έθνη ολόκληρα, στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Αυτά είναι τα 14 ζευγάρια που δίνουν ένα καινούργιο νόημα στον όρο «power couple».

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Carmen Marton και ο Safran Khalil ανήκουν στην εθνική ομάδα taekwondo της Αυστραλίας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002, όταν ακόμα ήταν έφηβοι και συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Brianne Theisen-Eaton,από την ομάδα του Canada, και o Ashton Eaton, από USA, γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον και παντρεύτηκαν το 2013. Αυτοαποκαλούνται «Ομάδα της Βόρειας Αμερικής».

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι Αυστραλιανοί κολυμβητές Mitch Larkin και Emily Seebohm βγαίνουν εδώ και ένα χρόνο και όπως έχουν δηλώσει «όταν μπαίνουμε στην πισίνα δεν είμαστε το αγόρι και το κορίτσι, είμαστε απλά φίλοι που ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον».

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι Geogie Twigg και Iain Lewers παίζουν χόκεϊ επί χόρτου για τη Μ. Βρετανία. Είναι μαζί από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι BMX αθλητές Sam Willoughby, από την Αυστραλία, και η Alise Post, από τις ΗΠΑ, ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από 7 χρόνια σχέσεις. Σκοπεύουν να παντρευτούν το 2017.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι Βρετανοί κολυμβητές Chris Walker Hebborn και Siobhan Marie O” Connor βγαίνουν εδώ και δύο χρόνια. Πρόσφατα ο Chris ανέβασε στο Instagram του μία φωτογραφία των δύο που έλεγε «έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά με κρατάς στα πόδια μου και δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσένα».

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Helen και Kate Richardson-Walsh είναι το πρώτο gay παντρεμένο ζευγάρι, που το έχει δηλώσει ανοιχτά, το οποίο αγωνίζεται μαζί στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι συμπαίκτριες εδώ και δύο δεκαετίες, παίζουν hockey επί χόρτου για τη Μ. Βρετανία και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών του Πεκίνου.

Δείτε περισσότερα Galleries

O Chris και η Gabby Adcock της ομάδας της Μ.Βρετανίας παίζουν μαζί στο διπλό τένις. Γνωρίζονται μεταξύ τους από τότε που ήταν παιδιά και παντρεύτηκαν το 2013. «Κάνουμε κάτι που αγαπάμε και το κάνουμε μαζί. Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ κάτι καλύτερο», δήλωσε η Gabby.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι κωπηλάτες με την ομάδα των ΗΠΑ, Katelin Snyder και Nareg Guregian θα παντρευτούν φέτος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Princeton το 2013 και γνωρίστηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Alyce Burnett και ο Jordan Wood είναι Αυστραλοί kayakers. Είναι μαζί τρία χρόνια, ενώ η μητέρα του Wood τυχαίνει να είναι η προπονήτρια της Burnett.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Katie και ο Tommy Zaferes είναι και οι δύο τριαθλητές για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Ο Tommy της έκανε πρόταση όταν οι δυο τους είχαν βγει για τρέξιμο.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Charlotte Caslick και ο Lewis Holland παίζουν και οι δύο rugby για την ομάδα της Αυστραλίας και είναι ζευγάρι εδώ και μερικά χρόνια. «Είναι τέλειο να έχεις κάποιον που πραγματικά καταλαβαίνει τι περνάς. Είναι κάτι το μοναδικό», έχει δηλώσει ο ερωτευμένος Holland.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Laura Trott και ο Jason Kenny έχουν κερδίσει και οι δύο χρυσά μετάλλια ως ποδηλάτες με την ομάδα της Μ. Βρετανίας. Η σχέση τους έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών στο Λονδίνο, όταν η κάμερα τους έπιασε να φιλιούνται κατά τη διάρκεια παιχνιδιού βόλεϊ. Έχουν αρραβωνιαστεί από το 2014.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι Filippo Magnini και Federica Pellegrini είναι, όπως καταλάβατε, Ιταλοί. Το ζευγάρι βγαίνει από το 2011, ενώ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair, ο Filippo είχε δηλώσει ότι η Federica «είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: αθλητές, Ζευγάρια Αθλητών, Ολυμπιακοί Αγώνες 2016, Ρίο

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr