Τα δαχτυλίδια που θα μεταμορφώσουν τo καλοκαιρινό σας στιλ

Ακόμη κι αν ανήκετε στις πιο minimal στιλιστικά, υπάρχουν τρόποι για να προσθέσετε μερικές ενδιαφέρουσες πινελιές στα looks σας, πάντα με τη βοήθεια των κατάλληλων αξεσουάρ. Με τα δαχτυλίδια, για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα, χωρίς το look σας να δείχνει φορτωμένο, αφού πρόκειται για διακριτικές λεπτομέρειες που όμως χαρίζουν μεγάλο αβαντάζ στο στιλ σας.

Τα δαχτυλίδια της JOOLS, τα οποία μας έχουν κερδίσει τόσο για τις minimal γραμμές τους όσο και για τα πιο εντυπωσιακά designs τους, εγγυώνται ότι οι εμφανίσεις μας δεν θα είναι ξανά οι ίδιες, αφού θα

μας χαρίσουν αυτό το «κάτι» που θα τις απογειώσει. Φορέστε τα λοιπόν είτε μόνα τους είτε πολλά μαζί, ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δημιουργήσετε και ετοιμαστείτε να κλέψετε την παράσταση.

Ακόμη, μην ξεχνάτε ότι με την κάρτα του Secret club έχετε 15% έκπτωση στις αγορές σας, γεγονός που σας επιτρέπει να ενδώσετε ακόμα πιο εύκολα!

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: Jools, jshopping, αξεσουάρ, δαχτυλίδια, καλοκαιρινά looks, κοσμήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα