Τα απρόοπτα του γάμου της Kardashian

23:02 6/8/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Τι δήλωσε η Kim.

Η Kim Kardashian αποφάσισε να μιλήσει για τον γάμο της με τον Kanye West και αποκάλυψε όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την μεγάλη μέρα στο Forte di Belvedere της Φλωρεντίας.

Η τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν και δεν τα είχε μάθει κανείς. Αρχικά μίλησε για την Khloe που μέθυσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να σηκωθεί. Μάλιστα, η Kim

είπε πως την είδε ξαπλωμένη στο πάτωμα να προσπαθεί να μακιγιαριστεί και αναγκάστηκε να την σηκώσει για να καθίσει κάπου.

H Kim είπε επίσης πως προσπάθησαν να μπερδέψουν τον κόσμο σχετικά με την τοποθεσία που θα πραγματοποιούνταν το μυστήριο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ αποκάλυψε πως επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της στη Φλωρεντία μιας και εκεί συνέλαβε την κόρη της.

Εκτός από τα παραπάνω η Kim είχε να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι κάποιοι καλεσμένοι την ειδοποίησαν τελευταία στιγμή ότι δεν θα έρθουν με αποτέλεσμα εκείνη να προσπαθεί με την ψυχή στο στόμα να κανονίσει τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και τις θέσεις όπου θα καθίσουν.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο kanye West έβγαλε λόγο διάρκειας 20 λεπτών σχετικά με την κοινή τους ζωή και τη σχέση τους, ενώ τόνισε πως λάτρεψε το γεγονός ότι έφεραν όλους τους αγαπημένους τους στη Γαλλία, μιας και δύσκολα θα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την χώρα μόνοι τους.

Πηγή: koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα