Τα «Top Fashion Icons» της εποχής μας

Επηρεάζουν όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα, παρακολουθούνται φανατικά από τους paparazzi και σχεδόν ορίζουν τις τάσεις της μόδας. Οι διάσημες αποτελούν πρότυπα στιλ για πολλές γυναίκες. Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Alexa

Chung, Olivia Palermo και άλλες πολλές είναι όλες όσες δεν βαριόμαστε να παρακολουθούμε στην καθημερινότητά τους τι φοράνε, πως έχουν κάνει τα μαλλιά τους, τι κραγιόν φοράνε και τι τσάντα κρατάνε.
Εντοπίσαμε τα top fashion icons που καλύπτουν όλα τα γούστα και σας τα παρουσιάζουμε. Ταυτίστε τον εαυτό σας με το στιλ της αγαπημένη σας fashionista!

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Giovanna Battaglia

Μία γυναίκα της Vogue δεν γίνεται να μην γνωρίζει από μόδα. Είναι στην κορυφή των best-dressed women, όπως και η Anna Dello Russo. Αυτό που την κάνει πιο ξεχωριστή από την Anna όμως, είναι ότι δεν επιλέγει μόνο ρούχα διάσημων οίκων.

Δείτε περισσότερα Galleries Giovanna Battaglia

Η Giovanna γνωρίζει πως να πετύχει το σωστό mix & match στο στιλ της. Μπορεί να συνδυάσει το πιο εκκεντρικό παπούτσι, με το πιο minimal t-shirt. Ή το πιο διαχρονικό και all time classic σακάκι με ένα άκρως μοντέρνο clutch!

Δείτε περισσότερα Galleries Alexa Chung

Το στιλ της συνδυάζει το sophisticated με το κομψό ύφος. Η Alexa είναι τόσο απλή στην καθημερινότητα της και ταυτόχρονα τόσο κομψή στα επίσημα καλέσματα που μας αφήνει άφωνους.

Δείτε περισσότερα Galleries Alexa Chung

Δεν θέλει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, αποφεύγει τα τακούνια και αποδεικνύει ότι μία γυναίκα δεν χρειάζεται να υπερβάλλει με το στιλ της.

Δείτε περισσότερα Galleries Poppy Delevingne

Πρόκειται για το μοντέρνο fashion icon. H Poppy είναι η κοπέλα που φοράει τα ρούχα, που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά δεν αμελεί να κάνει νέες επενδύσεις στα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries Poppy Delevingne

Νεανική, μοντέρνα και πάντα in-fashion.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Palermo

Ό,τι και αν πούμε για την Olivia είναι λίγο…
Έχει αποθεωθεί από χιλιάδες περιοδικά, κριτικούς μόδας και sites-ένα από αυτά είμαστε και εμείς.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Palermo

Κομψή, αριστοκρατική, in-fashion, με αδυναμία στους διάσημους οίκους, η Olivia είναι πρότυπο στιλ και beauty look για πολλές γυναίκες.

Δείτε περισσότερα Galleries Sarah Jessica Parker

Είναι η παρουσία που λείπει από την τηλεόραση. Όσες φορές και αν δούμε το «Sex & the City», όλες εμείς που αγαπάμε τη μόδα δεν θα βαρεθούμε ποτέ να μελετάμε τα looks της και να αναρωτιόμαστε «Μα πως καταφέρνει να είναι τόσο στιλάτη, με τόσο απλά ρούχα;»

Δείτε περισσότερα Galleries Sarah Jessica Parker

Στην καθημερινότητά της αποδεικνύει τον κανόνα «Less is More», γι αυτό την αγαπάμε ακόμα περισσότερο…

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Είναι ο ορισμός του μινιμαλισμού. Την Victoria δεν θα την δείτε ποτέ με prints, με χαμηλοτάκουνα παπούτσια και με funky διάθεση στο στιλ της…

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της, της επιτρέπει να φοράει άκρως εφαρμοστά ρούχα, τα οποία την κάνουν πιο sexy…

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Alexa Chung, best dressed, Celebrities, fashion icons, Olivia Palermo, Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, διάσημες γυναικές, πρότυπα στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα