Από την οθόνη… στην γκαρνταρόμπα σας

Πολλές φορές εκτός από την υπόθεση στην ταινία, εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να παρατηρούμε με κάθε λεπτομέρεια το στιλ των ηθοποιών. Φυσικά είναι και πολλές σειρές, ταινίες οι οποίες εστιάζουν στο γυναικείο στιλ και στις τάσεις της μόδας.
Sex & the City, Gossip Girl, Θλιμμένη Jasmine είναι κάποιες από τις σειρές-ταινίες που μας έδειξαν τι σημαίνει κομψό, μοντέρνο αλλά και εναλλακτικό

στιλ. Αποτέλεσαν πηγή εμπνεύσεως για πολλές γυναίκες και δεν ήταν λίγες εκείνες που άλλαξαν ριζικά την εμφάνισή τους, μετά από ιδέες που πήραν.
Κάνοντας μία μικρή έρευνα στην αγορά ανακαλύψαμε ότι δεν είναι δύσκολο να εντοπίσετε τα hot items που της έκαναν ξεχωριστές και τις μετέτρεπαν σε fashion icons. Δείτε χαρακτηριστικές σκηνές από σειρές και ταινίες που έχετε αγαπήσει και βρείτε τα αγαπημένα σας items στην αγορά!
Time for shopping therapy girls…

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το καρώ παλτό της Charlotte από το «Sex & the City» αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Βρείτε το στα καταστήματα H&M.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ponchos είναι must για αυτή τη σεζόν. Ανακαλύψτε πολλά σχέδια, ανάλογα με αυτό που φόρεσε η Jennifer Aniston στην ταινία «Wonderlast», στα Top Shop.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μπεζ trench coat που επέλεξε η Kate Hudson στην ταινία «Bride Wars» είναι απαραίτητο τις βροχερές ημέρες. Ανακαλύψτε το στα H&M.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Blake Lively μας εντυπωσίαζε πάντα με το στιλ της στη σειρά «Gossip Girl». Βρείτε ένα ανάλογο γκρι σακάκι στα καταστήματα Replay.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πόσο classy-chic η Angelina Jolie στην ταινία «Tourist»…
Βρείτε παλτό, με μεγάλο γιακά όπως το φόρεμα που φοράει η ίδια στο κατάστημα H&M.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα lingerie top είναι sexy, όπως και η Penelope Cruz στην ταινία «Vicky Cristina Barcelona». Βρείτε τα ιδανικά lingerie tops στα Intimmisimi.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Leighton Meester δεν φοβόταν να προσθέσει χρώμα στο στιλ της, στη σειρά «Gossip Girl». Πράσινο παλτό, Zara.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Cate Blanchett ήταν μία αριστοκρατική παρουσία στην ταινία «Θλιμμένη Jasmine». Βρείτε κλασσικές τσάντες ανάλογες με αυτές που επέλεγε στα καταστήματα Brooks Brothers.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μας αρέσουν πολύ τα casual looks, της Sarah Jessica Parker, στην σειρά «Sex & the City». Παντελόνι, Diesel και καρώ πουκάμισο H&M.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion icons, get the look, Gossip Girl, Sex & The City, shopping therapy, γυναικείο στιλ, Θλιμμένη Jasmine, σειρές, ταινίες

Keywords
Τυχαία Θέματα