Σκυταλοδρομία εταιρικού πνεύματος για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

15:35 8/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

H ημερομηνία του μεγάλου αγώνα εταιρικής σκυταλοδρομίας πλησιάζει!

Το The Corporate Relay Run αποτελεί πλέον ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός! Οι συμμετοχές της σκυταλοδρομίας αυξάνονται καθημερινά. Εταιρίες από όλους τους κλάδους θα συναγωνιστούν ΜΑΖΙ για τον ίδιο σκοπό, την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των 10 Σωματείων Μελών της που στηρίζει.

Πολλές εταιρίες, παράλληλα με τις συμμετοχές των ομάδων τους, επιλέγουν να στηρίξουν επιπλέον την Ένωση «Μαζί για το παιδί» συμμετέχοντας στο πρόγραμμα RED

CARPET VIP 300. Με το συμβολικό ποσό των 300€ οι εταιρίες εξασφαλίζουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες για τους εργαζόμενους τους την ημέρα του αγώνα αλλά και μεγαλύτερη προβολή της εταιρίας.

Εταιρίες όπως οι Phaze, Printec, Μοndelez International, Μerck-Hellas, ΠΑΕ Ολυμπιακός, Carat, Upstream, Vivartia, Δημούλας Ειδικά Καλώδια, Μπεγνής Catering, Springfield Shipping Co., Μellon Group, DAS-Hellas, ο Όμιλος Υγεία, Ελληνικά Πετρέλαια, Βig Solar, Praktiker και Communication Lab «περπάτησαν» από την πρώτη στιγμή στο Red Carpet και έβαλαν τις ομάδες τους στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης του μεγάλου αγώνα ενίσχυσης.

Το The Corporate Relay Run και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ευχαριστούν τις εταιρίες που συμμετέχουν στο RED CARPET VIP 300.

Στο πλαίσιο του μεγάλου εταιρικού αγώνα σκυταλοδρομίας 12 χλμ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, στο Πάρκο Νερού, στο Παλαιό Φάληρο, το The Corporate Relay Run σας προσκαλεί όλους μία ημέρα πριν, το Σάββατο 18 Μαΐου, στο Heart Center.

Το Heart Center είναι ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα έχει στηθεί για να καλύψει τις ανάγκες όσων αγαπούν την αερόβια άσκηση και τα δυναμικά όργανα γυμναστικής. Κωπηλατικά, ελλειπτικά και ποδήλατα γυμναστικής θα είναι έτοιμα και θα περιμένουν όλους όσους δεν βρήκαν συναδέλφους για να συμμετέχουν στον αγώνα ή όσους απλά αγαπούν αυτού του είδους την άθληση.

Για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύετε στο Heart Center θα προσφέρετε το ποσό των δύο ευρώ (2€) και θα ενισχύετε ατομικά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα 10 κοινωφελή σωματεία που στηρίζει.

Μπορείτε, αν ανήκετε σε αθλητικούς συλλόγους αλλά και γυμναστήρια ή απλά αποτελείτε μέλος μίας μεγάλης αθλητικής παρέας, να “ξεχωρίσετε” σε σχέση με τις άλλες παρόμοιες ομάδες που θα συμμετέχουν προσφέροντας εσείς τα περισσότερα χιλιόμετρα στην διοργάνωση. Το Heart Center θα αποζημιώσει την ανάγκη σας για άθληση αλλά κυρίως την επιθυμία σας να συνεισφέρετε, να συμμετέχετε, να ενισχύστε.

Το Heart Center είναι ανοικτό σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν και να προσφέρουν, το Σαββάτο 18 Μαΐου 10:00-20:00 και την Κυριακή 19 Μαΐου 09:00-11:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σκυταλοδρομία, αλλά και το Heart Center επισκεφτείτε το
www.thecorporaterelayrun.gr ή τη σελίδα Facebook: www.facebook.com/TheCorporateRelayRun


The post Σκυταλοδρομία εταιρικού πνεύματος για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα