Σεξουαλική διάθεση και μητρότητα

Η αλήθεια είναι πως την περίοδο μετά την γέννηση του μωρού σας, η διάθεση σας για σεξ δεν είναι αυξημένη.

Οι λόγοι δικαιολογημένοι, καθώς από την μια πλευρά, την περίοδο αυτή προτεραιότητα αποτελεί το μωρό σας, από την άλλη δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως ο νέος ρόλος της μητέρας δεν αναιρεί τον ρόλο της συντρόφου. Διαβάστε παρακάτω μερικούς τρόπους για να βρείτε την ισορροπία στην μεταβατική αυτή φάση:

• Τα κιλά της εγκυμοσύνης: Η γέννα πιθανότατα να σας έχει αφήσει ακόμα κάποια κιλά. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε άσχημα γι’ αυτά. Με μια σωστή διατροφή το σώμα σας θα επανέλθει σύντομα. Ωστόσο, με μερικά έξυπνα τρικ, για παράδειγμα πιο ριχτά εσώρουχα ή νυχτικά, μπορείτε να δείχνετε σέξι και να ξαναβρείτε σιγά σιγά την αυτοπεποίθησή σας.

• Ξεκουραστείτε: Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε όταν το παιδί κοιμάται. Ο πρώτος καιρός είναι πολύ δύσκολος για την μητέρα. Ωστόσο, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, η θέα του να κοιμάστε δημιουργεί μια γλυκιά, ερωτική επιθυμία στον σύντροφό σας.

• Μπείτε στην διαδικασία του φλερτ πάλι: Το διάστημα της εγκυμοσύνης καθώς και οι πρώτοι μήνες μετά την γέννηση του μωρού, σας έχουν απομακρύνει σαν ζευγάρι. Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε πάλι να φλερτάρετε ο ένας τον άλλον. Στείλτε του ένα ερωτικό μήνυμα την ώρα που θα βρίσκετε στην δουλειά ή αφήστε του κάποιο ερωτικό σημείωμα.

• Οργανώστε το χρόνο σας: Μέχρι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και να βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας, ο χρόνος και για τους δυο σας είναι πολύτιμος. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο. Ζητήστε από τους γονείς ή τα πεθερικά σας, να κρατήσουν το παιδί. Βγείτε για ένα ποτό ή για φαγητό και ξανανιώστε σαν ζευγάρι, όπως το πρώτο καιρό.

• Εκφράστε τα συναισθήματα σας: Μην ξεχνάτε να κάνετε κομπλιμέντα ο ένας στον άλλο. Το βράδυ που ξαπλώνετε μπορείτε να μιλήσετε για το πώς νιώθετε. Με τον τρόπο αυτό έρχεστε πιο κοντά, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

The post Σεξουαλική διάθεση και μητρότητα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα