Προετοιμαστείτε για ένα υγιές φθινόπωρο

Μπορείτε να αισθανθείτε την ψύχρα στον αέρα;

Η πτώση θερμοκρασίας αρχίζει να γίνεται αισθητή. Τα σορτς και τα μαγιό έχουν αποσυρθεί. Τα ποδήλατα και οι ιστιοσανίδες έχουν αποθηκευτεί στο γκαράζ και μαζί τους όλη η διάθεση για γυμναστική σε εξωτερικό χώρο. Ωστόσο μην αλλάζετε τις συνήθειές σας τόσο γρήγορα. Μην καταστρέφετε όλη τη δουλειά του καλοκαιριού μέσα σε ένα μήνα.

Διαβάστε παρακάτω μερικούς τρόπους για να μάθετε πώς θα παραμείνετε υγιείς και σε φόρμα κάθε εποχή.

Συνεχίστε τις καλοκαιρινές ασκήσεις σας.

Η γυμναστική έρχεται σε δεύτερη μοίρα με κάθε σταγόνα της βροχής και με τα δροσερά απογεύματα . Μετά από όλα αυτά, κανένας δεν επιθυμεί να ασκηθεί, όλοι θέλουν να μείνουν σπίτι τους και να χαλαρώσουν, η κακοκαιρία συνδέεται με cozy moments στο σπίτι. Ωστόσο δεν πρέπει να παραμελήσετε την άσκηση. Λύσεις υπάρχουν, γυμναστείτε μόνοι σας σπίτι, προτιμήστε πρωινές ώρες και όχι απογευματινές καθώς νυχτώνει νωρίτερα, επιλέξτε μία γυμναστική που σας αρέσει πολύ και όχι κάποια που βαριέστε.

Βγείτε με τα παιδιά σας έξω για μια βόλτα.

Το περπάτημα είναι τόσο εύκολο και ευχάριστο, το μόνο που απαιτείται είναι ένα καλό ζευγάρι, αθλητικά παπούτσια. Μπορείτε να κάψετε θερμίδες, να αυξήσετε τη ροή του αίματος και να δώσετε στην καρδιά και στους πνεύμονές σας μια ώθηση . Πλέον, το περπάτημα είναιένας τρόπος να εξαντλήσετε τόσο τη δική σας όσο και των παιδιών σας την ενέργεια. Επιλέξτε πιο έντονη υπαίθρια άσκηση όπως το τρέξιμο, αν είστε τόσο fit χαρακτήρες.

Τι να τρώτε Αυτό το φθινόπωρο;

Ενώ το καλοκαίρι υπάρχει η τάση της υγιεινής διατροφής με τα υγιεινά φρούτα, το φθινόπωρο τα πράγματα αλλάζουν. Το καλοκαίρι όλοι επιλέγουν να τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά , το φθινόπωρο υπάρχει μια ισχυρή κλίση προς τα λιπαρά τρόφιμα. Αν επιλέξετε την συγκεκριμένη λανθασμένη συνήθεια της εποχής αυτής έχετε πολλές πιθανότητες να αυξήσετε το σωματικό βάρος σας. Ό,τι χάσατε το καλοκαίρι θα το αποκτήσετε μέσα σε έναν μήνα.

Για να κρατήσετε ισορροπία στα κιλά, τρώτε πολλά μήλα, κολοκύθες και χόρτα όπως τα λαχανάκια Βρυξελλών. Όλα τα παραπάνω είναι φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά που είναι όλα στην εποχή το φθινόπωρο. Είναι τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται απαραιτήτως ο οργανισμός σας.

Πώς να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα;

Το κοινό κρυολόγημα είναι εξαιρετικά μεταδοτικό και χαρακτηρίζει την εποχή. Πρέπει να μην αμελείτε το συχνό πλύσιμο των χεριών και τη χρήση αντιμικροβιακών προϊόντων στο σπίτι αλλά και όσο είστε σε εξωτερικούς χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα