Πως να διακοσμήσετε με χαμηλό budget

09:00 9/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το 2016 είναι μια χρονιά που θέλετε το σπίτι σας να γίνει ακόμα πιο όμορφο, πιο ζωντανό, πιο ευχάριστο και φυσικά πιο θετικό. Όλα αυτά μπορείτε να τα πετύχετε διαβάζοντας το thehomeissue και ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα. Φέτος είναι η χρονιά που θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη δημιουργικότητά σας και λιγότερο το πορτοφόλι σας.

Δείτε μερικά φανταστικά tips για να ενισχύσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ξοδεύοντας ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα.

Φτιάξτε τραπεζάκι για το σαλόνι χρησιμοποιώντας ένα απλό κούτσουρο Βρείτε ένα απλό

σχετικά ομοιόμορφο κούτσουρο, βάψτε το σε λευκό ή ό,τι άλλο χρώμα θέλετε και κολλήστε σε τρεις λωρίδες ασημένια ή χρυσά τρουκς ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμησή σας. Μέσα σε λίγα λεπτά, και χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, θα έχετε ένα τέλειο τραπεζάκι για το σαλόνι σας.

Δημιουργήστε δική σας τέχνη Αν έχετε λίγο ταλέντο στη ζωγραφική μπορείτε να φτιάξετε φανταστικά πράγματα για το σπίτι σας. Πάρτε μικρούς καμβάδες, βάψτε τους όπως θέλετε και ενώστε τους με λεπτά καλάμια, όπως στη φωτογραφία παρακάτω. Διακοσμήστε με το έργο σας τους τοίχους του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σας.

Αναβαθμίστε τα φωτιστικά σας Διακοσμήστε το πάνω μέρος των φωτιστικών σας χρησιμοποιώντας απλά αυτοκόλλητη ταινία. Φτιάξτε ζιγκ ζαγκ ή πουά σχέδια για να δώσετε στιλ και άποψη σε ένα παλιό φωτιστικό.

Χρησιμοποιήστε φωτάκια όλο τον χρόνο Βάλτε τα φωτάκια σας πάνω από το κρεβάτι δημιουργώντας ένα σχήμα που σας αρέσει. Στην εικόνα παρακάτω, έχουν τοποθετηθεί τα φωτάκια στο σχήμα ενός σπιτιού και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

Προσθέστε έναν καθρέφτη Οι καθρέφτες προσθέτουν πάντα στιλ και λάμψη σε έναν χώρο, ενώ επίσης, αν τοποθετηθούν σωστά, μπορεί να προσθέσουν βάθος σε ένα δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο για να δώσετε στιλ στον χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

Διακοσμήστε με βιβλία Πόσα βιβλία έχετε στο σπίτι σας που είναι καταχωνιασμένα μέσα σε ντουλάπια και βιβλιοθήκες; Χρησιμοποιήστε αγαπημένα σας βιβλία για να διακοσμήσετε διάφορες γωνιές του σπιτιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα