Πως να απολαύσετε τις διακοπές του Πάσχα σαν celebrities

Πώς να κάνετε Πάσχα σαν celebrities

Πασχαλινές διακοπές, πασπαλισμένες με αλμύρα και αστερόσκονη!

Αυτό το Πάσχα νιώστε ξεχωριστή! Με την οικογένεια ή την παρέα, σαλπάρετε μ’ ένα σκάφος και ζήστε την λαμπρότητα του Πάσχα στα νησιά μας σαν celebrities, στους αγαπημένους προορισμούς των επωνύμων και με την πολυτέλεια που τους αναλογεί!

Ας δούμε τα νησιά που προτιμούν οι παραδοσιακά οι διάσημοι για το Πάσχα, και βίρα τις άγκυρες!

Μύκονος
Πάσχα σαν celebrity, στο νησί των celebrities! Αράξτε το σκάφος σας στον Τούρλο, όπου αράζουν τα σκάφη τους όλοι οι πλούσιοι και διάσημοι και ζήστε το μύθο σας περιτριγυρισμένοι από λαμπερά ονόματα της παγκόσμιας showbiz! Από τη Lady Gaga έως τον Αντώνη Ρέμο, στη Μύκονο ούτε που φαντάζεσαι με ποιόν μπορεί να κάνετε Ανάσταση!

Σύρος
Βρεθείτε στην αρχόντισσα των Κυκλάδων με τις εντυπωσιακές εκκλησιές, τη γραφική Σύρο, όπου συνηθίζει να κάνει Πάσχα τα τελευταία χρόνια η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου. Μια ανάσα από την Πάρο και τη Μύκονο αλλά και κατανυκτικούς πασχαλινούς προορισμούς, όπως η Τήνος, το σκάφος είναι το ιδανικό μέσο για να συνδυάσετε την γιορταστική ατμόσφαιρα με το κοσμοπολίτικο lifestyle.

Κεφαλονιά
Το νησί που προτιμά, όχι μόνο για τις γιορτές αλλά και για τις καλοκαιρινές βουτιές της η Ελένη Φουρέιρα, είναι ένας απίθανος προορισμός για εξερεύνηση με σκάφος, ενώ αν είστε τυχεροί ίσως να πετύχετε τη διάσημη τραγουδίστρια σε κάποια πασχαλινή εκδήλωση – έκπληξη! Τα Χριστούγεννα φωταγώγησε το δέντρο της κεντρικής πλατείας του Αργοστολίου. Φαντάζεστε να στολίσετε επιτάφιο παρέα;

Κέρκυρα
Αγαπημένη και ξακουστή για τη γιορταστική λαμπρότητα του Πάσχα, η γενέτειρα του Σάκη Ρουβά γεμίζει μελωδίες και φαντασμαγορικές εκδηλώσεις ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ οι παραλίες της θα σας μαγέψουν. Ο Σάκης, όπως έχει δηλώσει, προσπαθεί να περνάει πάντοτε τις διακοπές του Πάσχα στην Κέρκυρα με την οικογένειά του. Άραγε θα τον συναντήσουμε φέτος;

Με την καλοκαιρία ήδη να παρασέρνει το μυαλό μας στις θερινές αποδράσεις και με τις προγνώσεις να διαβεβαιώνουν ότι η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο, λαμπάδες και μαγιό μπαίνουν σίγουρα στη βαλίτσα! Οι πασχαλινές διακοπές με σκάφος είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό από όσο φαντάζει, αρκεί να τις οργανώσετε έγκαιρα ! Εξερευνήστε τις προσφορές της vyra.com, της πρώτης σελίδας online εκμίσθωσης σκαφών στην Ελλάδα και ζήστε αυτό το Πάσχα σαν celebrities, παρέα με τους celebrities!

Keywords
Τυχαία Θέματα