Ολοκληρώθηκε χθες το αγωνιστικό πρόγραμμα των Special Olympics 2012/2013

Με 138 συμμετοχές σε 9 αγωνίσματα της κολύμβησης, ολοκληρώθηκαν χθες οι αγωνιστικές δραστηριότητες των Special Olympics Eλλάς περιόδου Οκτωβρίου 2012 – Ιουνίου 2013.

Οι κερκίδες του κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου ήταν κατάμεστες από υπερήφανους γονείς, αφοσιωμένους εθελοντές, πλήθος υποστηρικτές και φίλους των ξεχωριστών Αθλητών μας.

Η Πρόεδρος των Special Olympics

Eλλάς κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου συνεχάρη αθλητές και προπονητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις και την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας, αποφασιστικότητας, θάρρους και ελπίδας για την επίτευξη του στόχου της δημιουργίας μιας κοινωνίας όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητα του καθενός .

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Αμαρουσίου κύριος Νικόλαος Πέππας τόνισε την σημασία αυτών των Αγώνων και δήλωσε ότι ο Δήμος και οι Αθλητικές του εγκαταστάσεις θα είναι πάντα ανοικτές για τους Αθλητές Special Olympics.

Από την Αρχή της Σχολικής Χρονιάς μέχρι σήμερα τα Special Olympics Eλλάς διοργάνωσαν Τουρνουά και Αγώνες στα οποία συμμετείχαν με 55μελή αποστολή, στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στην Κορέα, με σημαντικές επιτυχίες

The post Ολοκληρώθηκε χθες το αγωνιστικό πρόγραμμα των Special Olympics 2012/2013 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα