Οι μηνιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο για τον Μάϊο

11:58 2/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/05/2016 – 31/05/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σου Άρης είναι σε ανάδρομη πορεία, όπως συμβαίνει από 17 Απριλίου ως 27 Μαΐου, δεν είναι να αναρωτιέσαι γιατί η ενεργητικότητά σου καταρχάς μοιάζει ξεθυμασμένη και ο ρυθμός της ζωής σου έχει

χάσει πολλές στροφές. Η επικοινωνία είναι αυτή που έχει τρωθεί και μάλλον είναι αποσυντονισμένη αυτό το διάστημα – ραντεβού ακυρώνονται, δουλειές αναβάλλονται, απαντήσεις δεν έρχονται, οι συνεννοήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων, μικροπαρεξηγήσεις κάνουν την εμφάνισή τους, το μυαλό δεν λειτουργεί, το αυτοκίνητο χαλάει ή παίρνεις κλήση, απογοήτευση και συναισθηματική γκρίνια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι 24/5 – ακόμα κι όσοι δεν έχουν ιδέα από αστρολογία έχουν μάθει πια ότι ο ανάδρομος δημιουργεί αναμπουμπούλα στην καθημερινότητα, πράγματα χάνονται ή ξεχνιούνται, η επικοινωνία με τους άλλους ρετάρει, λες μια κουβέντα παρά πάνω τη λάθος στιγμή, κάτι παρεξηγήσεις, κάτι που αναβάλλεται και καθυστερεί, στη δουλειά έξτρα άγχος και ασυνεννοησία, κάτι που δεν έτρεξες στην ώρα του επανέρχεται τώρα με τη μορφή του κατεπείγοντος, κάτι χαλάει, με κάποιον χαλιέσαι και η ζωή συνεχίζεται με μπρος πίσω. Συν οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα με τον Άρη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη (μέχρι 27/5) και τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο (μέχρι 22/5). Οι διαπροσωπικές σχέσεις, η συντροφική ζωή δηλαδή ή μια επαγγελματική συνεργασία, φαίνεται ότι είτε βρίσκονται σε κρίση είτε αμφιβάλλεις, εκνευρίζεσαι, δεν συνεννοείσαι, απογοητεύεσαι. Επίσης η εργασιακή πραγματικότητα συμβαίνει μετ’ εμποδίων. Σαν να μην προχωράει τίποτα και η ανυπομονησία σε τραβάει από το μανίκι και σε τρελαίνει περισσότερο – μην πιέζεις τίποτα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Άρης ανάδρομος στον Τοξότη μέχρι τις 27/5 και ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 22/5 στον Ταύρο επιβαρύνουν την καθημερινότητα με βαρετές υποχρεώσεις, με διεκπεραίωση, με γραφειοκρατία, υπηρεσίες και ό,τι βαριέσαι. Η δουλειά βρίσκεται πιεστικά στο κέντρο με κάποιο τρόπο κι αυτού του μήνα. Χρειάζεται να κοιτάξεις σώμα και υγεία – δίαιτες, γυμναστήριο, οδοντίατρος κ.λπ. Ενώ έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που είχες βάλει στην άκρη νομίζοντας ότι θα λυθούν μόνες τους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Ο Άρης ανάδρομος στον Τοξότη (έως 27/5) δημιουργεί παράσιτα στην ερωτική ζωή, παρεξηγήσεις, αδιαφορία, έλλειψη ενδιαφέροντος, παράπονα, θυμό, αποξένωση, ψυχρότητα. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι 22/5 δυσχεραίνει ακόμα παρά πάνω την επαγγελματική ζωή. Αν υπάρχει πρόβλημα ήρθε η ώρα να ειπωθεί χωρίς δραματικότητα και μεγάλες χειρονομίες – ήσυχα, με κατανόηση και χωρίς παρορμητισμό και μεγάλες δηλώσεις. Ναι, η ζωή έχει συννεφιά και το μέλλον φαίνεται θολό και άδηλο. Όχι αποφάσεις και βεβιασμένες κινήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήκεις στα ζώδια που πιέζονται, μερικές φορές αφόρητα, από τον Κρόνο στον Τοξότη και τις τελευταίες εβδομάδες από τον ανάδρομο Άρη στο ίδιο ζώδιο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν καταφέρνεις κάτι σημαντικό το πληρώνεις με αίμα και ιδρώτα, επιμονή, υπομονή και εξάντληση. Η δοκιμασία συνεχίζεται κι αυτόν το μήνα με επιπλέον ανάδρομο και τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο μέχρι 24/5. Όλοι οι τομείς –επαγγελματικοί, προσωπικοί, αισθηματικοί– είναι ανοιχτοί σε καθυστέρηση, αναβολές, παρανοήσεις, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, οπότε απόφυγε συγκρούσεις, μείωσε τις προσδοκίες σου και μην παίρνεις οριστικές αποφάσεις για τίποτα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι 22/5 βραχυκυκλώνει τα οικονομικά –λογαριασμοί, τράπεζες, εφορία ή δάνεια και δόσεις– με αποτέλεσμα γκρίνια και πίεση. Επιπλέον, συναισθηματικά φαίνεται ότι επιστρέφουν άνθρωποι από το παρελθόν ή εσύ τους θυμάσαι και μελαγχολείς.
Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι 22/5 βραχυκυκλώνει τα οικονομικά –λογαριασμοί, τράπεζες, εφορία ή δάνεια και δόσεις– με αποτέλεσμα γκρίνια και πίεση. Επιπλέον, συναισθηματικά φαίνεται ότι επιστρέφουν άνθρωποι από το παρελθόν ή εσύ τους θυμάσαι και μελαγχολείς.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να τα λέμε. Όπως στον πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου η βελόνα της βενζίνης πλησιάζει την ένδειξη «άδειο», έτσι κι εσύ τους τελευταίους κυρίως μήνες ζεις με το φόβο «τώρα θα μείνω, τώρα θα μείνω…» από χρήματα και, ναι, συνήθως μένεις άφραγκος/η στο μέσο του μήνα. Η ένδειξη «άδειο» συνεχίζει και αυτό το μήνα να αναβοσβήνει με υποχρεώσεις, έκτακτα έξοδα και καθυστερήσεις που σε πιέζουν.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν τραβάει τίποτα; Μπάζουν τα αισθηματικά; Υπάρχει η αίσθηση ότι συντροφικά τρέχεις μόνος/η σου; Ότι στη δουλειά υπάρχει τέλμα; Ότι δεν διασκεδάζεις; Ότι πενθείς για μια αγάπη; Ότι οτιδήποτε πάει να ξεκινήσει μένει στο δρόμο από λάστιχο; Ότι η δουλειά σε έχει γονατίσει; Θέλεις να μετακινηθείς εργασιακά και δεν μπορείς; Ότι κανείς κανενός; Το σίγουρο είναι ότι όλα προχωράνε με ρυθμούς χελώνας και με ξαφνικά εμπόδια, όπως στα βίντεο παιχνίδια.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Υπάρχει δυσφορία που είτε είναι πραγματική –μπερδέματα στη δουλειά, κάποια παρεξήγηση, έντονη διαφωνία, αντιπαράθεση, εκνευρισμός με ένα φίλο/συνάδελφο/πελάτη, ή με αυτόν/αυτήν που σχετίζεσαι αισθηματικά–, είτε ψυχολογική επειδή τα πράγματα δεν κινούνται με τους ρυθμούς που θέλεις, καθυστερούν ή βαλτώνουν. Πιθανόν με τον ανάδρομο Ερμή (22/5) στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας να υπάρχουν κάποια πρακτικά ζητήματα στο σπίτι που σε αποσυντονίζουν, παράπονα ή γκρίνια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Βήμα σημειωτόν. Ό,τι κι αν συμβαίνει πρακτικά: επαγγελματικά προβλήματα ή οικογενειακά θέματα, προσωπική κρίση ή συναισθηματικές εντάσεις, η ουσία βρίσκεται στο ένα βήμα πίσω. Όσο κι αν πιέζεσαι, κι αν έχεις το περιθώριο, είναι καλύτερα να μη δώσεις σε αυτόν το μήνα (και ει δυνατόν ούτε τον Ιούνιο) μια οριστική λύση σε κανένα σου πρόβλημα. Χρειάζεσαι σκέψη, ηρεμία, απόσταση, για να αποφασίσεις οτιδήποτε. Είναι μήνας ρευστότητας, τα φαινόμενα απατούν και οι άνθρωποι δεν είναι συνεννοήσιμοι – ούτε εσύ. Οπότε όχι παρορμητικές κινήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα