Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 23/12- 29/12

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 23/12 έως 29/12.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

+ Είτε μόνος/η είτε με κάποιον/α δίπλα σου, όσο ανεξάρτητος/η κι αν δηλώνεις, τώρα χρειάζεται να δεθείς με έναν άλλο άνθρωπο ή να αφήσεις τη ζωή σου να τη διευθύνει κάποιος άλλος – δεν είναι τόσο τρομακτική απόφαση. Μάλλον δελεαστική ακούγεται.

- Τυχόν επαγγελματικά λάθη τώρα δεν συγχωρούνται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

+ Ταξίδι, συναντήσεις με αγαπημένους, κοινωνικοποίηση. Κι αν δεν θέλεις να βγεις έξω, άνοιξε το σπίτι σου και προσκάλεσε αυτούς που θέλεις να δεις. Μην αφήνεις

τη διάθεσή σου για κόσμο να ναυαγήσει μπροστά σε μια τηλεόραση.

-Αν βρίσκεσαι σε σχέση πρέπει να την υπερασπιστείς, να αντιληφθείς ότι κάθε διαφωνία δεν σημαίνει μάχη ή ότι, ναι, υπάρχει και αυτή η επιλογή:

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

+ Εντάξει, είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι θα κόψεις την κορδέλα στο Α΄ Φεστιβάλ Ερωτικού κινηματογράφου, αλλά δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς – ερωτικά μιλώντας καταρχάς.

- Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ότι το σπίτι είναι το κάστρο σου και νιώθεις ασφάλεια μέσα στην οικογένεια, ταυτόχρονα προσπαθείς να αποδείξεις με εκρήξεις στους αγαπημένους σου ανθρώπου μέσα κι έξω από αυτό πόσο ανεξάρτητος είσαι..

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

+Έχεις ανάγκη από εγκάρδιες σχέσεις. Από έντονες συναισθηματικά σχέσεις. Μπορείς να τις έχεις, αν δεν τις απαιτείς, και κυρίως αν δεν τρέμεις κάθε φορά που ο άλλος αφαιρείται και σε ξεχνάει για λίγο.

- Όταν η επικοινωνία είναι μονόπλευρη, όταν δηλαδή πηγαίνεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων (επαγγελματικών ή ερωτικών) με τσαμπουκά για να περάσεις αποκλειστικά τις δικές σου απόψεις…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΛΕΩΝ

+ Με τον Άρη στον Ζυγό να σημαίνει κινητικότητα, μόνο πλήξη δεν πρόκειται να αισθανθείς. Ίσως να μην προλαβαίνεις να κάνεις το γύρο του κόσμου σε ογδόντα μέρες, αλλά μπορείς άνετα να στέλνεις sms στο κινητό, να κλείνεις ραντεβού στο σταθερό, να στέλνεις email, να βλέπεις dvd ταυτόχρονα, ενώ την ίδια στιγμή θα βρίσκεσαι σε τρεις διαφορετικές συναντήσεις – μία επαγγελματική, μία ερωτική και σε μία με φίλους.

-Εκτός από λάμψη, στον κόσμο υπάρχει και το χαμαλίκι της πρακτικής ζωής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

+Αυτό που χρειάζεσαι είναι επικοινωνία και ψυχή – μη βγαίνεις εκεί έξω και κοιτάς με αμηχανία τα παπούτσια σου. Κι επειδή χωρίς χρήματα η χαρά είναι μισή, από εδώ και πέρα μη ζητάς από τον ουρανό να βρέξει ευρώ. Δημιούργησέ τα, ή ακόμα καλύτερα συγχωνεύσου – πόσο σέξι ακούγεται το συγχωνεύσου ε;

- Αν έχεις κάτι να μοιραστείς μοιράσου το, αν όχι μην το κλέβεις και μην το απαιτείς επιτακτικά από τον άλλο/η.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΖΥΓΟΣ

+Έχεις έρθει σε αυτό τον κόσμο για να πιστεύεις στην Αρμονία, στις Σχέσεις, στην Αγάπη. Οι χολιγουντιανές αισθηματικές κομεντί που έχουν σαν συστατικά τους έναν έρωτα με την πρώτη ματιά, πολύ πάθος, δύο δάκρυα, μια απολαυστική ατάκα που διαλύει σαν ουράνιο τόξο την ένταση και πάντα χάπι εντ, τελικά μπορεί να έχουν και μια μεγάλη δόση αλήθειας.

-Μην αφήνεις τις στιγμές της αποθάρρυνσης, των σκέψεων περασμένων αποτυχιών ή τους φόβους σου και τις αμφιβολίες σου να χρωματίσουν την περίοδο. Είσαι ζωντανός/η και στις επάλξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

+ Ανήκεις στους μάστερ της Επικοινωνίας. Όταν θέλεις να συνδεθείς μπορείς να αποκτήσεις επαφή και με αριανό. Πες πού, πότε, με ποιον και ποιοι θα είναι εκεί.

-Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

+ Οι φίλοι σου είναι δική σου Ντίσνεϊλαντ. Εκεί ο ίλιγγος, εκεί το γέλιο, εκεί η χαρά. Με τους φίλους αισθάνεσαι στο σπίτι σου και κάποιος φίλος των φίλων σου μπορεί να είναι αυτός ή αυτή που θα σου δημιουργήσει κάτι παρά πάνω από ένα φιλικό ενδιαφέρον.

- Μην μπεις στον πειρασμό να θεωρήσεις «τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου επίσης δικά μου» γιατί αφενός ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος κι…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

+Μπορεί η Αφροδίτη να είναι ανάδρομη, αλλά εσύ είσαι όμορφος/η, γοητευτικός/ή και ελκυστικός/ή. Ο Ερμής επίσης εδώ στον Αιγόκερο σου προσφέρει εξωστρέφεια. Κυκλοφορείς. Είσαι παρών. Μετράς.

-Μπορεί να υπάρχουν θολές μέρες, κάποιες στιγμές που θα αισθάνεσαι αποξένωση ή που ο Άλλος/η θα σε απογοητεύει, αλλά αφού η σκέψη σου θα είναι διαυγής και ξεκάθαρη …

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

+Πολλοί Υδροχόοι μπορεί να ανακοινώσουν συγκινημένοι την επισημοποίηση μιας σχέσης τους, όπως είναι πιθανόν να ανακοινώσουν ότι φεύγουν από το σπίτι για να ανοιχτούν στο μεγάλο κόσμο, ή ότι μετακομίζουν, ή ότι ερωτεύθηκαν, ή ότι θα αναζητήσουν την τύχη σου σε άλλη χώρα.

-Ποιος/α είστε; Από το παρελθόν;

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

+Η ανατριχίλα που σου δημιουργούν τα χρήματα, ένα δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο ή το καινούργιο σου διαμέρισμα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την έξαψη που σου δίνει ένα ζεστό σώμα δίπλα σου ή την αυτοπεποίθηση που κερδίζεις όταν δημιουργείς.

-Μην κάνεις μούτρα στους φίλους σου -…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα