Οι αστρολογικές προβλέψεις της Athens Voice για το Σεπτέμβριο από τον Γιώργο Πανόπουλο

18:03 1/9/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλο από 01/09 έως 30/09/2014.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Κι εκεί που αρχίζεις να επανέρχεσαι να ξαναγίνεσαι Κριός, ξαναμμένος, προκλητικός, «ό,τι θέλω το θέλω τώρα», χάρη στον Δία στον Λέοντα, ο Άρης συνεχίζει μέχρι τις 13/9 να σου ψιλοσπάει τον τσαμπουκά με οικονομικές εκκρεμότητες (χωρίς επεξηγήσεις για να μη σου θυμίσω ό,τι θέλεις να ξεχάσεις), με πρωτόγονες

ανάγκες που ζητάνε άμεση ικανοποίηση, όπως σεξ και έντονες σχέσεις, ή με θυμό και απογοήτευση αν η σχέση παραπαίει ή δεν υπάρχει. Όμως όταν ο Άρης μπει στον Τοξότη μετά τις 13/9 τότε ξαναπαίρνεις τα πάνω σου -μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, επαφές, εργασιακές εξελίξεις, σχέδια εν δράσει- και αισθάνεσαι ότι όλα είναι ανοιχτά, ότι όλα παίζονται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι μόνος/η δεν θέλεις πια να είσαι. Αν είσαι μαζί με κάποιον/α για αρκετό καιρό έχει έρθει η ώρα για να σκεφτείτε, αν δεν το κάνατε ήδη, το παρακάτω της σχέσης. Αν είσαι μαζί με κάποιον/α για πολλά χρόνια ίσως περνάτε την αναμενόμενη κρίση που έρχεται για να επανατοποθετηθεί η σχέση. Δηλαδή είτε παντρεύεσαι, συγκατοικείς, χωρίζεις, περνάς κρίση ή ψάχνεσαι, το ζήτημα είναι ο Άλλος. Φυσικά και οι σχέσεις μπορούν να γίνουν υπέροχες, όπως μπορούν να γίνουν και καταστροφικές ή πηγή άγχους. Το πρώτο μισό του μήνα ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον Σκορπιό, όπου είναι και ο Κρόνος, τραντάζοντας τις σχέσεις, για να ελέγξει τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω σου.

Μετά τις 13/9, που περνάει στον Τοξότη το μενού, προβλέπονται οικονομικοί συνεταιρισμοί, διευθετείς τα χρήματα που χρωστάς ή σου χρωστάνε και διακατέχεσαι από την επιθυμία να σε αγαπάνε βαθιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονος κινητικά ο Σεπτέμβριος. Καταρχάς ο Ερμής στον Ζυγό (2-28/9) μπορεί να έχει μια γκάμα που να περιλαμβάνει από συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση, διάθεση για κοινωνικότητα μέχρι επαγγελματικά ραντεβού για σχέδια που χρειάζεται να δρομολογηθούν ή να συζητηθούν ώστε να γίνουν πράξη. Κι ύστερα είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο (από 5/9) που θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια μετακίνηση, μετακόμιση, ανακαίνιση σπιτιού ή και μια επαγγελματική ευκαιρία που πέφτει στα πόδια σου.

Όσο για τον Άρη, που περνάει στον Τοξότη (από 5/9) στον κομβικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, να θυμάσαι ότι οι διαπραγματεύσεις είναι πάντα καλύτερες από τις συγκρούσεις και ότι τα προβλήματα των σχέσεων λύνονται με πολλή συζήτηση – ειλικρινή, διεξοδική και πολλές φορές άβολη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά να σε βεβαιώσει κάποιος ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν ή έχουν λυθεί, εντούτοις είναι μια περίοδος χάριτος, τουλάχιστον μέχρι τις 13/9 που ο Άρης θα βρίσκεται στο φιλικό σου Σκορπιό. Ακόμα κι αν νιώθεις ότι η καρδιά σου έχει γίνει κομμάτια αρκετές φορές ήδη, ακόμα και αν επαγγελματικά δεν πετάς ή οι σχέσεις δεν είναι αυτές που θέλεις, μπορείς να τους δώσεις μια νέα τροπή ή να τους κάνεις δυναμωτικές ενέσεις. Πιο απλά: αφού η ζωή που ξέρουμε είναι αυτή που ζούμε, προσπάθησε να τη ζήσεις όσο καλύτερα μπορείς και επιθυμείς. Θες έρωτα; Βγες εκεί έξω και διακινδύνευσε την επιτυχία ή την αποτυχία του. Βαριέσαι τη δουλειά; Ή πάρ΄ το αλλιώς ή ψάξου – τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Δεν σου αρέσει ο εαυτός σου στον καθρέφτη; Άλλαξε στιλ, ρούχα, μαλλιά. Δάγκωσε το όνειρο όπου μπορείς, στράγγιξε την απόλαυση όπου αυτή κουνάει την ουρά της.

Α ναι, μετά τις 13/9 η καθημερινότητα επιβαρύνεται, η ένταση στη δουλειά ανεβαίνει, οι υποχρεώσεις σε αγχώνουν. Ασχολήσου με το σπίτι και τις πρακτικές εκκρεμότητές του – μετακομίζεις; Και φρόντισε το σώμα σου και τη διατροφή σου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΛΕΩΝ

Έχεις γεννηθεί ηθοποιός ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου – είσαι από τα παιδάκια που οι γονείς ανέβαζαν στο τραπέζι για να παραστήσουν κάτι και να επευφημηθούν από το κοινό ή που οι γονείς επεδείκνυαν με καμάρι, ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα της οικογένειας. Ο κόσμος είναι μια τεράστια σκηνή για σένα, ακόμα κι αν ζεις μια κοινή ζωή. Απέξω. Γιατί από μέσα κανείς ποτέ δεν θα μάθει αν υποφέρεις, τρελαίνεσαι, είσαι απελπισμένος/η ή προσπαθείς να βάλεις γάζες στις πληγές σου. Ο Άρης μέχρι τις 13/9 στον Σκορπιό αναμοχλεύει τραύματα, ήττες και σκοτάδι – είσαι σχεδόν σίγουρος πού θέλεις να πας αλλά δεν είσαι καθόλου βέβαιος ότι έχεις ξεπεράσει απογοητεύσεις ή διαψεύσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Ωστόσο, όταν ο Άρης μπει μετά τον Σκορπιό στον Τοξότη, wow!… φυσικά και είναι ωραία η ζωή. Πώς άφησα να περάσει τόσο καιρός κλαίγοντας πάνω από τα ερείπια μιας ζωής που έχω αφήσει πίσω μου. Φως! Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σούρτα φέρτα συνεχίζεται μέχρι τα μέσα του μήνα – ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, δίπλωμα οδήγησης, μετακόμιση, γραφειοκρατία, αδέλφια, συγγενείς, ραντεβού, σχέδια, χωροταξικές αλλαγές κ.λπ. Σε επικοινωνιακό κρεσέντο είσαι εδώ, είσαι εκεί, είσαι και περά πέρα. Επίσης διανοητικά είσαι σε φόρμα, οπότε πέσε με τα μούτρα όπου χρειάζεται σκέψη, ευφυΐα και προγραμματισμός. Μόλις ο Άρης περάσει στον Τοξότη στις 13/9 οι προτεραιότητές σου περιέχουν οικογένεια και επαγγελματική ζωή, οπότε αυτοί είναι οι δύο άξονες που επικεντρώνεσαι – ή θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και τα παιδιά είτε επαγγελματικά θέματα ζητάνε την προσοχή σου και λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Οι περισσότεροι όταν ακούν Ζυγός κατευθείαν σκέφτονται κάποιον/α που μιλάει διαρκώς για σχέσεις και αισθάνεται ασφάλεια μόνο όταν είναι ζευγάρι. Κι όμως τίποτα δεν είναι «κανονικό» στις σχέσεις ενός Ζυγού, ακόμα κι αν έχει κάνει είκοσι χρόνια ψυχανάλυση. Το πέρασμα των ορίων είναι η ειδικότητά σου – δεν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις κανόνες και να περιοριστείς. Οι απόψεις, οι ιδέες, η ηθική σου είναι διαφορετικές και μπορούν να αλλάξουν, με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε κριτικάρουν όταν δεν κάνεις πράξη αυτά που πρεσβεύεις. Εσύ ξέρεις όμως ότι η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα. Με τον Άρη στον Τοξότη (από 13/9) οι απόψεις σου γίνονται σκληροπυρηνικές, οι ιδέες σου αποκτούν χροιά φανατικού, η ηθική σου υιοθετεί πρακτικές σταυροφόρου. Αντί να φιλονικείς και να τσακώνεσαι με τους άλλους για πράγματα που αύριο μπορεί να μην πιστεύεις, δεν είναι καλύτερα να δεις τι θα κάνεις με τη δουλειά και τις σχέσεις σου, που δεν χρειάζονται σύγκρουση αλλά κατανόηση και πρακτικές λύσεις; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύο χρόνια τώρα παλεύεις με τα κύματα, άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σου, ψευδαισθήσεις και όνειρα διαλύονται, ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται, που ακόμα κι αν είναι καλοδεχούμενες (γάμος, παιδί, προαγωγή κ.λπ.) το βάρος τους δεν σε αφήνει να απολαύσεις. Με δυο λόγια αλλάζεις δέρμα επώδυνα, ακόμα κι αν ξέρεις ότι σε λίγο θα πάρεις τα πάνω σου. Το σε λίγο άρχισε ήδη. Και συνεχίζεται. Μπορεί να απορείς ή να εκπλήσσεσαι που οι άνθρωποι σε θέλουν ερωτικά και επαγγελματικά επειδή μέσα σου αισθάνεσαι καταβεβλημένος/ή ή ότι στο τέλος όπως πάντα θα πληρώσεις εσύ τη νύφη, όμως καλύτερα είναι να ξεπεράσεις τέτοιου είδους (δικαιολογημένες ως ένα βαθμό) σκέψεις ή αισθήματα και να ανέβεις στο επόμενο τρένο που περνάει, αν δεν το έχεις κάνει ήδη με προορισμό ένα καλύτερο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ε, καλά. Η διέλευση του κυβερνήτη σου Δία στο φιλικό σου πύρινο Λέοντα είναι ένα συμπαντικό δώρο που ήρθε την κατάλληλη στιγμή σαν αντίδοτο της μακριάς πορείας του Κρόνου (που βρίσκεται στον Σκορπιό, κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη σου) και σε γεμίζει με σκέψεις να τα παρατήσεις όλα και να εξαφανιστείς κάπου χωρίς κινητά, fb, χρήματα, αφεντικά και απαιτητικούς συντρόφους. Τι ωραία να σηκώνεσαι το πρωί από το κρεβάτι για να πας σε μια δουλειά που σου αρέσει, για να δεις κάποιον/α που επιθυμείς ερωτικά, για να φύγεις ένα ταξίδι, για να σπουδάσεις κάτι που πάντοτε ήθελες αλλά ανέβαλες, για να γράψεις ένα βιβλίο, για να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους ή για να πας κάπου που σε περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από ψυχολογική οπτική δεν είναι μυστήριο που αντιμετωπίζεις ταυτόχρονα αισθήματα μεγαλείου και προσωπικής απαξίωσης και ήττας. Αν ήσουν Ιχθύς θα μπορούσες να ζήσεις και στις δύο άκρες χωρίς να νιώθεις παράξενα ή άβολα. Όμως σαν Αιγόκερως αντιμετωπίζεις αυτό το δίπολο σαν διαταραχή προσωπικότητας – αυτή η αίσθηση θα επανέρχεται κάθε τόσο κατά της διάρκεια της διέλευσης του Άρη στον Τοξότη (από 13/9), σε ένα δύσκολο και σκοτεινό τομέα για σένα. Από τη μία θα έχεις την ανάγκη να αναγνωριστείς, να σε σεβαστούν ή ακόμα και να σε υπακούσουν, και την παρόρμηση να μπεις μέσα σε ένα ατομικό καταφύγιο και να κρυφτείς ώστε να μη σε βρει κανένας για να δει πόσο αποτυχημένος/η αισθάνεσαι.

Πρακτικά τώρα εκτός από εργασιακές εντάσεις ή θέματα καθημερινής τρέλας, που θα εμφανίζονται για να δοκιμάζουν τα νεύρα σου (Άρης στον Τοξότη), υπάρχει και η Αφροδίτη στην Παρθένο (από 5/9) που δημιουργεί ένα μαξιλάρι που απορροφάει τους κραδασμούς τόσο στις σχέσεις όσο και στη δουλειά σου, που χρειάζεται πιθανόν μια αλλαγή πλεύσης, δρομολόγηση αλλαγών, αναπροσαρμογή πλάνων και σχεδίων ή και restart. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μισός μήνας ακόμα στον οποίο τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα και άγχος (μέχρι 13/9) κι έπειτα με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη τα εργασιακά θέματα κατασιγάζουν, χωρίς να μπαίνουν στο περιθώριο – μελλοντικά σχέδια εξετάζονται, επαγγελματικές συμμαχίες σταθεροποιούνται, πιθανές συνεργασίες ενεργοποιούνται. Η κοινωνικότητα αυξάνεται με δημόσιες εμφανίσεις, με την ανάγκη να είσαι ανάμεσα σε φίλους, με ερωτική διάθεση και όρεξη να δρομολογήσεις το μέλλον σου – πού θα είσαι και με ποιους θέλεις να είσαι σε μερικούς μήνες ή σε μερικά χρόνια από τώρα;

Επίσης, θυμήσου… Συντροφικές ή ερωτικές σχέσεις: στο ΟΝ. Μετακομίσεις, σπουδές, μετακινήσεις, σημαντικές συναντήσεις: Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ένας μήνας που είσαι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. Επί σκηνής. Στις επάλξεις. Στο κέντρο της δράσης. Οι πλανήτες βρίσκονται σε κοινωνικούς και κομβικούς οίκους που επηρεάζουν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Στις σχέσεις η Αφροδίτη στην Παρθένο (από 5/9) σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις (αν υπάρχουν προβλήματα), να ανοιχτείς στους άλλους (αν είσαι μόνος/η), να κοινωνικοποιηθείς ευχάριστα, να συναντήσεις ή να βγεις ραντεβού με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν ερωτικά ή επαγγελματικά.

Η δημόσια παρουσία σου εντείνεται ακόμα παρά πάνω με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (από 13/9) που συμβολίζει την κοινωνική ζωή, το στάτους, την επαγγελματική αναγνώριση, την προσπάθεια να γίνεις κάποιος, την επαγγελματική σου δράση, τις σχέσεις σου με ανώτερους – σου δίνεται με λίγα λόγια η ευκαιρία να εξελιχθείς επαγγελματικά ή να ψαχτείς επαγγελματικά. Επίσης, κατά το πρώτο μέρος του μήνα με τον Άρη στον Σκορπιό, ό,τι σχετίζεται με μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές ή επικοινωνία ευνοείται ή δρομολογείται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, αστρολογικες προβλεψεις, athens, voice, αρης, εκκρεμότητες, διδυμοι, νέα, θες, βγες, λεων, καμάρι, καιρος, φως, μυστήριο, δραση, κινηση στους δρομους, βασιλικος γαμος, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, διατροφη, δουλεια, ζυγος, ηθικη, ηθοποιος, κινητα, κριος, λεων, ονειρα, ονειρο, περιοδος, ρουχα, ωρα, αγχος, αξονες, απλα, βιβλιο, βρισκεται, γινει, γινονται, γονεις, δερμα, διδυμοι, διπλωμα οδηγησης, διπλωμα, δωρο, εαυτος, ευκαιρια, υπαρχει, εκκρεμότητες, επικοινωνια, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ζωη, ζωης, ιδεες, εικοσι, θες, θυμασαι, κυματα, κρονος, λογια, μαλλια, μηνες, μυστήριο, μπορεις, νευρα, νυφη, καμάρι, παντα, οικογενεια, παιδι, παιδια, παιδακια, πηγη, προβληματα, πριγκιπας, πρωι, ραντεβου, σιγουρος, συζητηση, συνεχεια, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, τρενο, φυσικα, φορμα, ψευδαισθησεις, αγκαλιες, ασφαλεια, δωσεις, εμφανισεις, για σενα, χροια, καρδια, κρεβατι, νιωθεις, ουρα, πληγες, ποδια, σκηνη, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, βγες, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα