Οδηγός περιποίησης πριν τη βραδινή έξοδο

Οι γυναίκες συνήθως αφιερώνουν χρόνο πριν τη βραδινή τους έξοδο. Ειδικά όταν πρόκειται για κάτι πιο επίσημο η εύρεση του κατάλληλου outfit, τα μαλλιά και το μακιγιάζ παίρνουν αρκετό χρόνο. Το καλοκαίρι όμως θέλουμε να τα κάνουμε όλα πιο εύκολα. Ακόμα και η προετοιμασία μίας εξόδου πρέπει να είναι γρήγορη με εύκολες λύσεις που θα μας εξασφαλίσουν μία άψογη εμφάνιση στο λεπτό.

Αφού λοιπόν βρείτε τι θα φορέσετε, σειρά έχει ένα

δροσερό ντους. Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό αφρόλουτρο με απαλή μυρωδιά. Μόλις βγείτε από το ντους, ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα spray για beach effect και πιάστε τα μία πρόχειρη γαλλική κοτσίδα. Στη συνέχεια αφού η επιδερμίδα σας είναι ακόμα νωπή, αλώστε σε όλο το σώμα το JOHNSON’S® Baby Oil για να διατηρήσετε την απαραίτητη υγρασία της επιδερμίδας αλλά και να παραμείνει απαλή και ενυδατωμένη.

Έπειτα αφού ενυδατώσετε και το πρόσωπο συνεχίστε με το μακιγιάζ. Λίγο concealer για λάμψη στα μάτια, λίγη terracotta σε όλο το πρόσωπο και άφθονη μάσκαρα αρκούν. Το lipstick αφήστε το για το τέλος. Επόμενο στη σειρά είναι το ντύσιμο. Το JOHNSON’S® Baby Oil θα έχει απορροφηθεί οπότε μπορείτε να ντυθείτε. Τέλος, λύνετε τα μαλλιά, τα ψεκάζετε με λίγο από το καλοκαιρινό σας άρωμα και περνάτε ένα ενυδατικό lipstick στο χρώμα που προτιμάτε.

Extra tip: Για να φαίνονται τα πόδια σας ακόμα πιο λαμπερά περάστε μία ποσότητα JOHNSON’S® Baby Oil για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα