Οδηγός Oscars 2014

10:24 2/3/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα του χρόνου. Τα Oscars δεν έχουν να κάνουν μόνο με ταινίες πια. Παίζονται στοιχήματα, δίνονται στιλιστικές μάχες στο κόκκινο χαλί, μαθαίνονται μυστικά και γενικότερα ο λαμπερός κόσμος του Hollywood ξεδιπλώνεται σε μία μέρα μπροστά στα μάτια όλου του πλανήτη.

Φέτος λοιπόν είναι ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα Oscars απευθείας, αφού η Κυριακή της τελετής είναι αυτή πριν την Καθαρά Δευτέρα.

Μπορούμε λοιπόν να ξενυχτίσουμε άφοβα κι ας πετάξουμε λίγο αργότερα χαρταετό. Είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε την τελετή απονομή σας παιχνίδι και να οργανώσουμε βραδιά με φίλους για να την παρακολουθήσουμε. Πέραν του γνωστού σκηνικού με pop corn, φαγητά και ποτά γύρο από την τηλεόραση χρειάζεται κι άλλου είδους προετοιμασία για να απολαύσουμε την τελετή των Oscars.

Η ομάδα του Jenny.gr έφτιαξε μία λίστα με dos για τα φετινά Oscars. Ξεκινήστε να κάνετε τικ:

1. Έχετε μπροστά σας όλες τις κατηγορίες των βραβείων με τις υποψηφιότητες της κάθε μίας. Αν είστε με τους φίλους μοιράστε τους φωτοτυπίες με τις υποψηφιότητες και σημειώστε ο καθένας ποιος νομίζει ότι θα είναι ο νικητής της κάθε κατηγορίας.

2. Κάντε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο για τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και τις δηλώσεις τους. Σίγουρα θα καταλάβετε περισσότερα απ’ αυτά που θα λέγονται στη σκηνή του Kodak Theatre και θα είστε περισσότερο στο κλίμα.

3. Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί περασμένων ετών. Το Jenny.gr έχει φροντίσει γι’ αυτό.

4. Έχετε άποψη για όσες ταινίες έχετε δει, για τις υπόλοιπες διαβάστε τις κριτικές των ειδικών.

5. Θυμηθείτε ποιοι stars έχουν κερδίσει το αγαλματάκι πολλές φορές στο παρελθόν και ποιοι είναι συνέχεια υποψήφιοι.

6. Φροντίστε να έχετε κάνει follow στο Instagram όλους τους stars και ανανεώνετε συνεχώς το timeline σας. Σίγουρα θα μάθετε περισσότερα.

7. Μείνετε συντονισμένοι με το Jenny.gr που θα παρακολουθεί τα Oscars και θα σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στο κόκκινο χαλί, στη τελετή αλλά και στα after parties.

Keywords
Τυχαία Θέματα