Ο πρίγκιπας Harry μάλλον βρήκε νέο έρωτα

Μερικές εβδομάδες πριν, το Ηνωμένο Βασίλειο ταρακουνήθηκε συθέμελα όταν μια φωτογραφία του Prince Harry -o οποίος πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία του να “νοικοκυρευτεί” – στην οποία ακουμπούσε το πόδι της ηθοποιού Jenna Coleman, σε έναν αγώνα πόλο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Hταν αδύνατο να αναλυθεί η φύση της σχέσης τους από εκείνη τη φωτογραφία, παρά τους δεκάδες επιστήμονες που κλήθηκαν να το κάνουν- αλλά είναι σίγουρο ότι κάτι συνέβαινε.

Η Coleman έβγαινε με τον Richard Madden (που υποδύθηκε τον Πρίγκηπα στη φετινή Σταχτοπούτα, και τον Robb Stark στο Game of Thrones) μέχρι το 2011, αλλά οι δυο τους δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί από τις 19 Μαρτίου, που ήταν η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Σταχτοπούτα στη Βρετανία.

Και τώρα σύμφωνα με το Us Weekly ο Harry και η Coleman μπορεί να μην είναι μόνο καλοί οπαδοί του πόλο, αφού μία άλλη πηγή ισχυρίζεται ότι πρόσφατα είχαν έρθει πάλι κοντά σε ένα πάρτι γενεθλίων ενός κοινού τους φίλου, στις 4 Ιουνίου στο μπαρ Jax’s, όπου σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους γελούσαν και περνούσαν υπέροχα, ενώ ήταν πολύ διαχυτικοί.

Οπότε μέχρι τώρα έχουμε μία θολή, κουνημένη φωτογραφία και κάποιες φήμες για γέλια και πάρτι γενεθλίων… Το Us επίσης προσθέτει ότι οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και καιρό. Αλλά πριν αρχίσουμε να μιλάμε για το νυφικό της σταρ του Doctor Who, το άρθρο προσθέτει: Δε θα είναι ποτέ οι δυο τους σοβαρά γιατί είναι και οι δύο πάρα πολύ απασχολημένοi, αφού ο Χάρι ετοιμάζεται να φύγει για Αφρική για τους επόμενους τρεις μήνες (όπου και πιθανόν να συναντηθεί με την πρώην του Chelsy Davy), και η Coleman θα κάνει γυρίσματα για τον Doctor Who στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να δουμε όμως, γιατί στις μέρες μας, είναι μάλλον πιο εύκολες και επιτυχημένες οι σχέσεις εξ αποστάσεως, παρά αυτές που φθείρονται με την καθημερινότητα, ισχυρίζεται ο συντάκτης του άρθρου, και εδώ που τα λέμε, δεν έχει και πάρα πολύ μεγάλο άδικο…

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα