Ο Woody Allen ζητάει να προστεθεί μια νέα κατηγορία στα βραβεία Oscar

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης με ανοιχτή επιστολή στο περιοδικό Hollywood Reporter, εξέφρασε την επιθυμία του να προστεθεί μια νέα κατηγορία στα βραβεία Όσκαρ για κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν αναγνωριστεί ως σήμερα. Ο λόγος για τους υπεύθυνους

διανομής ρόλων, οι οποίοι σύμφωνα με το Γούντι Άλεν «ψάχνουν ψύλλους μέσα σε γιγάντιους σωρούς από άχυρα». Ολόκληρη η επιστολή του σκηνοθέτη: «Στην περίπτωση μου, ο διευθυντής του casting παίζει ζωτικό ρόλο. Η ιστορία μου δείχνει ότι οι ταινίες μου είναι γεμάτες από υπέροχες ερμηνείες από άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, που ποτέ δεν είχα ακούσει και συστήθηκαν σε μένα από την δική μου υπεύθυνη του casting, Juliette Taylor. Παρά τις δικές μου αντιστάσεις, ηθοποιοί όπως οι Jeff Daniels, Mary Beth Hurt, Patricia Clarkson και άλλοι που δεν γνώριζα έπαιξαν στις ταινίες μου.

Πολλές καριέρες έχουν χτιστεί χάρη στις ενέργειες και την επινοητικότητα της Taylor . Η Meryl Streep έπαιξε έναν μικρό ρόλο στην ταινία Μανχάταν, όταν η ίδια ήταν εντελώς άγνωστη σε μένα. Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα