Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την “London Collections: Men”

17:17 9/1/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Για το Φθινόπωρο 2014.

Τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, ο Tommy Hilfiger & o Jonathan Newhouse, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Condé Nast International, διοργάνωσαν από κοινού δείπνο για να γιορτάσουν την τέταρτη σεζόν της “London Collections: Men”. Μετά το cocktail που συνόδευσε την υποδοχή τους, οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο δείπνο στο καινούργιο Emin Room του

Restaurant 34 στο Mayfair. Ο κ. Hilfiger και ο κ. Newhouse υποδέχθηκαν στην εκδήλωση εκπροσώπους του διεθνή Τύπου της μόδας, της λιανικής πώλησης και VIPs. Το Emin Room φιλοξενεί ειδικά εκθέματα τέχνης από τον διάσημο Άγγλο καλλιτέχνη T. Emin, που περιλαμβάνουν ταπετσαρίες, πίνακες ζωγραφικής και φώτα νέον.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να γιορτάζω για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν την London Collections: Men”, δήλωσε ο Tommy Hilfiger. “Από την έναρξη του brand μου το 1985, το prep υπήρξε κύρια πηγή έμπνευσης μου, και ως γενέτειρα του κολεγιακού στυλ, η Αγγλία παραμένει πολύ κοντά στην καρδιά μου.”

“Η London Collections: Men έχει σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερωθεί στο ημερολόγιο της μόδας ως ένα γεγονός που δεν πρέπει κανένας να χάσει. Το εύρος και το βάθος του ταλέντου στην οθόνη είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Το Λονδίνο έχει γίνει μια πραγματική πρωτεύουσα της μόδας για ανδρικά ενδύματα, και εμείς στην Condé Nast International είμαστε υπερήφανοι για την ενθουσιώδη υποστήριξή μας”, δήλωσε ο Jonathan Newhouse.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο Tommy και η Dee Hilfiger.

Ο Simon και η Michaela De Pury.

Ο Tommy Hilfiger και η Tracey Emin.

Caroline Issa

Η Natalie Massenet και ο Tommy Hilfiger.

Ο Tommy Hilfiger και ο David Gandy.

Η Jo Levin και ο Tommy Hilfiger.

Ο Tommy Hilfiger και ο Dylan Jones.

Ο Grant Pearce και ο Bruce Pask.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα