Ο Justin Bieber βεβήλωσε αρχαία μνημεία

10:00 9/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει, υποτίθεται ότι έρχεται μια ωρίμανση στο μυαλό. Ακόμα περισσότερο όταν έχεις βγει από πιο νωρίς από το συνηθισμένο στον καθημερινό στίβο. Για τον Justin Bieber όμως φαίνεται πως δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα, και η υπέρβαση των ορίων είναι κάτι που τον εξιτάρει.

Ο διάσημος τραγουδιστής βρίσκεται μαζί με τη νέα του σχέση, την Hailey

Baldwin, στο Μεξικό και οι τοπικές αρχές του οργάνωσαν μια πριβέ ξενάγηση στα αρχαία μνημεία της χώρας. Ο ίδιος όμως δεν εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από αυτά που του έδειχναν και το έριξε στον παλιμπαιδισμό και την απρέπεια.

Στο παρελθόν τον είχαμε δει να προκαλεί επεισόδιο με την Αργεντινή, όταν είχε χειριστεί με άσχημο τρόπο τη σημαία της χώρας στην διάρκεια της συναυλίας του εκεί, ενώ είχε βγει και ένταλμα από το δικαστήριο της χώρας για σύλληψη του, μετά από καταγγελία ότι είχε προσλάβει ανθρώπους να επιτεθούν στον Diego Pessoa.

Τώρα ήταν η σειρά για τα αρχαιολογικά μνημεία του Μεξικό να υποστούν τη βεβήλωση από τον Justin Bieber. Σύμφωνα με την υπεύθυνη των αρχαιολογικών χώρων, Adriana Velasquez, ο Bieber επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε ένα μνημείο, με τους φύλακες να επεμβαίνουν και να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους bodyguards του.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν, αφού όπως αναφέρει η La Razon, ο Bieber ήταν με μια μπύρα στο χέρι, υπό την επήρεια αλκοόλ, και κατέβασε τα παντελόνια του στο χώρο, δείχνοντας τα οπίσθια του! Μάλιστα, δεν δίστασε να βρίσει τους σεκιούριτι με αποτέλεσμα να φωνάξουν την αστυνομία, αλλά να λήξει γρήγορα το επεισόδιο. Ίσως να χρειαστεί να τους τραγουδήσει το Sorry για να τους πείσει.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα