Μια νέα ταινία ύμνος στη Μεσσηνιακή γη και φιλοξενία

16:25 7/5/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Η νέα ταινία μικρού μήκους της Costa Navarino περιγράφει την αυθεντική Μεσσηνιακή εμπειρία όπως αποτυπώνεται μέσα από το φακό της διεθνώς αναγνωρισμένης σκηνοθέτιδας Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη και του υποψήφιου για OscarR διευθυντή φωτογραφίας Φαίδωνα Παπαμιχαήλ.

Η Costa Navarino είναι το σημείο εκκίνησης για μια μοναδική εξερεύνηση

σε μέρη όπου η έννοια της φιλοξενίας, βαθιά ριζωμένη στις ελληνικές ρίζες, αγκαλιάζει κάθε επισκέπτη: «αν και ήμασταν ξένοι, ο τόπος μας καλοδέχτηκε», όπως αφηγείται ένας εκ των πρωταγωνιστών. Το παρθένο τοπίο, οι κρυμμένοι θησαυροί ενός ιστορικού τόπου, οι άνθρωποί του και οι παραδόσεις τους, έχουν τον πρώτο ρόλο σε αυτό το σύντομης διάρκειας κινηματογραφικό ταξίδι. Μέσα από τη νέα παραγωγή εκφράζεται η φιλοσοφία της Costa Navarino για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη παράλληλα με την προστασία του περιβάλλοντος και το σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες, με στόχο την ανάδειξη της Μεσσηνίας σε νέο διεθνή, ποιοτικό τουριστικό προορισμό της Μεσογείου.

Μέσω της έντονα συναισθηματικής εξιστόρησης της εμπειρίας του νεαρού πρωταγωνιστή από την επίσκεψη του στη Μεσσηνία, προωθούνται οι αξίες και η φιλοσοφία της Costa Navarino καθώς και η αυθεντική εμπειρία διακοπών μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.

Δείτε το υπέροχο video πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα