Μερικές χρήσεις της οδοντόκρεμας που δεν γνωρίζατε

14:18 9/8/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Δεν λευκαίνει μόνο τα δόντια σας.

Η οδοντόκρεμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από υπηρεσίες καθαρισμού, ως καλλυντικό, ακόμη και θεραπευτικές ικανότητες . Απλά πρέπει να χρησιμοποιείτε σε μορφή κρέμας όχι gel. Επιπλέον θα πρέπει να έχετε και μία οδοντόβουρτσα ή ένα καθαρό πανί.

Δείτε λοιπόν ως τί μπορεί να σας χρησιμεύσει:

1. Aρωματίστε τις παλάμες σας: Τα κρεμμύδια, το σκόρδο είναι κάποια από τα υλικά κουζίνας που μπορεί να αφήσουν μια ισχυρή μυρωδιά στα χέρια σας. Πλένετε τα χέρια σας με οδοντόπαστα και αφαιρέστε τη μυρωδιά.

2. Καθαρίστε τα κοσμήματά σας: Χρησιμοποιήστε

μια μαλακή οδοντόβουρτσα με μία μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας και βουρτσίστε τα θαμπά μεταλλικά κοσμήματα. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε και γυαλίστε με ένα μαλακό πανί.

3. Βγάλτε το κραγιόν από τους τοίχους: Θα χρειαστείτε ζεστό νερό, ένα καθαρό πανάκι και λίγη οδοντόπαστα.

4. Ιδανική για τα σπυράκια σας: Καλύψτε τα σπυράκια σας με μία μικρή ποσότητα οδοντόπαστας. Το πρωί ξεπλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας. Αυτό λειτουργεί και για τα τσιμπήματα των εντόμων.

5. Κάντε τα νύχια σας: Καθαρίστε τα νύχια σας με μια οδοντόβουρτσα και θα αποκτήσουν και πάλη λάμψη.

6. Πλύνετε τα μπιμπερό του μωρού σας: Πλύνετε τα μπιμπερό με οδοντόπαστα και ένα καθαριστή μπουκαλιού, φροντίζοντας να τα ξεπλύνετε πολύ καλά με νερό. Η πάστα θα τα απαλλάξει από την αηδιαστική ξινή μυρωδιά του γάλακτος.

7. Αφαιρέστε υπολείμματα σαπουνιού: Τρίψτε μια γυάλινη πόρτα ντους με ένα υγρό σφουγγάρι και οδοντόκρεμα. Για τούς δύσκολους λεκέδες αφήστε λίγη ώρα την οδοντόπαστα επάνω και ξεπλύνετε μετά.

8. Αφαιρέστε τους λεκέδες: Τρίψτε ένα λεκέ στο χαλί σας με οδοντόκρεμα και μια τραχιά βούρτσα, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Μπορείτε ακόμα να αφαιρέσετε λεκέδες σε ρούχα από βαμβάκι,ωστόσο δεν λειτουργεί για όλους τους τύπους υφασμάτων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Μερικές χρήσεις της οδοντόκρεμας που δεν γνωρίζατε appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα