Μάθετε τις τεχνικές από το Τάι τσι και το Τσι Κουνγκ

«Όπου πάει η πρόθεση, εκεί ρέει η ενέργεια» έλεγαν τα αρχαία κείμενα του Τάο. Μέσα από τον οραματισμό της ανθρώπινης ανατομίας επέρχεται θεραπεία, σύμφωνα με το Visionary Craniosacral.

Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο των θεραπειών αυτό που συχνά χάνεται πρώτο είναι η επαφή με το δικό μας σώμα ως θεραπευτές. Το επακόλουθο είναι να χάνεται η σύνδεση με τα σώματα των θεραπευόμενων και να πιεζόμαστε για αποτελέσματα. Να δημιουργούμε ρουτίνες δουλειάς δίχως να εστιάζουμε στο τι χρειάζεται το συγκεκριμένο

σώμα τη συγκεκριμένη στιγμή. Να είμαστε περισσότερο στο “μυαλό” μας παρά στο σώμα μας, ώστε να ακούσουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Όλα αυτά δημιουργούν μια γενική αίσθηση κόπωσης, αποσύνδεσης, και “ενεργειακού αδειάσματος” ή αλλιώς “burn out syndrome”.

Σε αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιούμε τεχνικές από το Τάι τσι και το Τσι Κουνγκ για να καθαρίσουμε και να δυναμώσουμε το ενεργειακό μας πεδίο, και να γειωθούμε στο τώρα. Με τη πολεμική εφαρμογή του Τάι τσι εκφράζουμε όλες τις αρνητικές εντάσεις (θυμό-άγχος-φθόνος) που έχουν συσσωρευτεί και δυναμώνουμε την εστίαση του νου και της καρδιάς. Μαθαίνουμε να είμαστε παρόντες πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλους.

Βασισμένοι στα παραπάνω θα μελετήσουμε τις αρχές και τις τεχνικές της Κρανιοιερής Θεραπείας και θα εμβαθύνουμε στην ανατομία. Ο τρόπος που εκπαιδεύτηκα και χρησιμοποιώ για τις συνεδρίες, είναι ο λεπτομερής οραματισμός της ανθρώπινης ανατομίας, με σκοπό να αφουγκραστώ και να εντοπίσω το πρόβλημα. «Εκεί που πάει η πρόθεση εκεί ρέει η ενέργεια», οπότε όσο πιο πολύ ακρίβεια δημιουργείται στον οραματισμό, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες ίασης. Αυτό που συνήθως παρεμβαίνει είναι η εσωτερική φασαρία, ο εσωτερικός διάλογος, και εδώ είναι η δική μας δουλειά ως θεραπευτές, και όχι μόνο, να αδειάσουμε και να αφήσουμε χώρο να συμβεί ουσιαστική θεραπεία.

Το σεμινάριο αυτό θα επιτρέψει στους επαγγελματίες να αισθανθούν ξανά την ενέργεια τους, να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη της πρόθεσης, και να συνδεθούν με τους θεραπευόμενους. Απευθύνεται όμως και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να συνδέονται με ένα διαφορετικό τρόπο και να μάθουν να αγγίζουν θεραπευτικά δικούς τους ανθρώπους που πιθανόν να έχουν ανάγκη. Στο τέλος θα μπορείτε να δώσετε θεραπεία 1 ώρας σε οικογένεια και φίλους ή και να το χρησιμοποιήσετε επαγγελματικά αν είστε ήδη στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.somawareness.com

Keywords
Τυχαία Θέματα