Μακιγιάζ για event στην παραλία

Για γάμο ή για βάφτιση.

Όσο έρχεται το καλοκαίρι όλο και περισσότεροι γάμοι και βαφτίσεις γίνονται κοντά στη θάλασσα. Όλες μπερδεύεστε για την εμφάνιση σας – τι ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ και μαλλιά να επιλέξετε; Η απάντηση είναι ότι τα απλά μπορούν να είναι και κομψά για παρόμοιες περιστάσεις και ειδικά κοντά στη θάλασσα.

Δείτε παρακάτω μια πρόταση μακιγιάζ που μπορείτε να αντιγράψετε:

1.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας επιλέξτε ένα υγρό make up ή μια ενυδατική με χρώμα ή μια κρέμα BB που έχουν ήδη δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Παράλληλα τα προϊόντα αυτά προσφέρουν ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα χωρίς να φαίνονται βαριά.

2. Για τις δυσχρωμίες και ατέλειες του δέρματος επιλέξτε ένα concealer προσώπου και απλώστε το μόνο τοπικά.

3. Φωτίστε τα μάτια με ένα concealer, απλώστε το κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.

4. Απλώστε στα άνω βλέφαρα μια nude σκιά ματιών. Αν θέλετε να δώσετε λίγη λάμψη στα μάτια επιλέξτε μια χρυσή-nude σκιά ματιών.

5. Με ένα μαύρο μολύβι ματιών απλώστε το περίγραμμα κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, σε άνω και κάτω βλέφαρο. Δουλέψτε το μολύβι με ένα πινέλο ματιών για να σβήνει απαλά.

6. Απλώστε 2-3 στρώσεις από απλή μάσκαρα.

7. Διορθώστε το σχήμα των φρυδιών σας με μολύβι και σκιά φρυδιών.

8. Απλώστε στα ζυγωματικά ένα ουδέτερο ρουζ σε αποχρώσεις μπεζ-nude ή ροδακινί-nude.

9. Ολοκληρώστε με το μακιγιάζ των χειλιών, επιλέγοντας ένα nude ενυδατικό κραγιόν, σε απόχρωση κατάλληλη για το χρώμα του δέρματος σας. Ένας τόνος πιο ανοιχτό από το φυσικό σας χρώμα είναι το κατάλληλο.

The post Μακιγιάζ για event στην παραλία appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα