Jennifer Aniston: «Δεν θα κάνω σινιόν στον γάμο μου»

Ποιας διάσημης τα μαλλιά ζηλεύει.

Η Jennifer Aniston έδωσε μία συνέντευξη για το τεύχος Ιουλίου του αμερικανικού Marie Claire στην οποία μιλάει για τα πάντα γύρω από τα μαλλιά της, αποκαλύπτοντας πώς σκέφτεται να χτενίσει τα μαλλιά της για τον γάμο της με τον Justin Theroux, αλλά και τα μαλλιά ποιας άλλης διάσημης ζηλεύει.

«Για τον γάμο μου δεν θα τα έπιανα πάνω,

νομίζω πως ένα πέπλο είναι πάντα όμορφο.», λέει η ηθοποιός της οποίας η φιλαριστή κουπ της Rachel στη σειρά ‘Friends’ άφησε εποχή, αν και η ίδια έχει μάλλον διαφορετική άποψη γι’αυτή. «Η κουπ ‘Rachel’ήταν απαίσια! Ήθελε πολλή περιποίηση. ‘Καταριόμουν’ τον Chris (τον hairstyle της) κάθε φορά που τα στέγνωνα. Χρειαζόμουν τρεις βούρτσες-ήταν σαν να έκανα εγχείρηση!»«Έχω φυσικά κυματιστά μαλλιά, φριζέ ‘ελληνικά’ μαλλιά και όλα αυτά τα χρόνια χρειάστηκαν πιστολάκια, πρέσες, ψαλίδια και extensions, τα οποία νομίζω πως κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Μου αρέσουν τα μαλλιά μου πιο πολύ όταν είναι πιο ‘άγρια’ και φυσικά.», συμπληρώνει.

Παρά το γεγονός ότι και τα δικά της μαλλιά αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού από εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο η ίδια λέει ότι ζηλεύει τα μαλλιά της Kate Middleton! «Τα φτιάχνει μόνη της; Έχει δύσκολη δουλειά από τη στιγμή που ασχολούνται τόσο πολύ με τα μαλλιά της. Εγώ όταν δεν είναι καλά, απλά τα πιάνω με ένα κλιπ.»

The post Jennifer Aniston: «Δεν θα κάνω σινιόν στον γάμο μου» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα