Λαμπερό, νυφικό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά είναι πιο ανάλαφρα, το ίδιο ισχύει και για τις νύφες αυτής της εποχής. Συνήθως το νυφικό look είναι πιο ατημέλητο και το ίδιο φυσικά ισχύει για το beauty look. Ένα μακιγιάζ λοιπόν σε φυσικούς τόνους που θα δείχνει το πρόσωπό σας φρέσκο και νεανικό είναι η καλύτερη επιλογή.

Δείτε τα παρακάτω βήματα και κάντε μόνες σας το νυφικό σας μακιγιάζ:

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Anti-Aging Foundation με

spf15, La Prairie

Το βασικότερο είναι η επιλογή της βάσης μακιγιάζ, σαν νύφες πρέπει να φαίνεστε φυσικές, γι’ αυτό επιλέξτε υγρά make up ή make up με μεσαία κάλυψη.

Double Wear All Day Glow BB Creme, Estee Lauder

Μια εναλλακτική είναι οι κρέμες BB ή οι ενυδατικές με χρώμα, ειδικά αν έχετε καθαρό δέρμα χωρίς ιδιαίτερες δυσχρωμίες και σημάδια.

Sheer Eye Zone Corrector, Shiseido

Τα concealer (ματιών και προσώπου) είναι απαραίτητα για να καλύψετε μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες.

Loose Setting Powder Translucent, Laura Mercier

Σταθεροποιήστε τη βάση μακιγιάζ με μια διάφανη πούδρα, ίσα – ίσα για να μην γυαλίζει το πρόσωπο (για τις φωτογραφίες και το βίντεο).

Mineralize Eye Shadow, A Glimmer of Golds, MAC Επιλέξτε μια σκιά ματιών σε σκούρα απόχρωση, κατάλληλη για τον χρωματικό τόνο του δέρματος σας. Απλώστε τη σκούρα σκιά ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία των ματιών, συνεχίζοντας στις πτυχές και τελειώνοντας στο περίγραμμα του κάτω βλεφάρου (με λεπτό πινέλο).Για το κινητό βλέφαρο επιλέξτε μια απαλή χρυσή σκιά ματιών. Μάσκαρα Shoking, YSL

Η μάσκαρα πρέπει να απλωθεί γενναιόδωρα για να δημιουργήσετε πιο εντυπωσιακό βλέμμα.

Cheek Pop Icon Peach, Clinique

Για το ρουζ και το κραγιόν τα πράγματα είναι πιο απλά. Επιλέξτε απαλές αποχρώσεις του ροδακινί με το μελαψό δέρμα. Πάλι, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το κατάλληλο ροδακινί και για τα δυο προϊόντα, ώστε να δένει απόλυτα με τους χρωματικούς σας τόνους.

Lip gloss, Nectar & Nude Collection

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα lip gloss στις ίδιες αποχρώσεις.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα