Κερδίστε 100 βιβλία από τη Χρυσή σειρά των εκδόσεων Μεταίχμιο

100 τυχερές θα αποκτήσουν ένα από τα 20 βιβλία των 5 διαφορετικών ιστοριών της Χρυσής σειράς.

H Danielle Steel, η Nora Roberts, ο Nicholas Sparks, η Jennifer Crusie, η Mary Higgins-Clark, οι µεγαλύτεροι συγγραφείς ροµαντικών ιστοριών παγκοσµίως, τους οποίους αγάπησαν εκατοµµύρια αναγνώστες, έρχονται για να σας κλέψουν την καρδιά με τις δυνατές ιστορίες τους που αφηγούνται μεγάλους έρωτες.

Η Danielle Steel, η πιο πολυδιαβασµένη συγγραφέας στον κόσµο, με το βιβλίο «Έρωτας εξ αποστάσεως» γράφει μία σύνθετη και ακαταμάχητη

ιστορία, όπως η ίδια η σύγχρονη ζωή: καριέρα, οικογένεια, ιστορία, απώλεια, καθήκον, υποχρέωση και ο φόβος μήπως χάσεις τον έλεγχο και πληγωθείς. Μια ιστορία για την τόλμη του να ρισκάρεις και να χάσεις τον έλεγχο όσο πρέπει για να ζήσεις, όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία.

Η Nora Roberts, η «αγαπηµένη συγγραφέας της Αµερικής» σύµφωνα µε το περιοδικό New Yorker, με το βιβλίο της «Δεύτερη ευκαιρία» αναφέρεται σε μία χήρα και µητέρα τριών αγοριών που πιστεύει πως δεν θα ξαναγαπήσει ποτέ. Η γνωριμία όμως με ένα άντρα που αποτελεί για εκείνον µεγάλο όνειρο θα σας κάνει να ξαναπιστέψετε στην αγάπη όπως έκανε και τη μεγάλη κυρία του αισθηματικού μυθιστορήματος.

Ο Nicholas Sparks, συγγραφέας του The notebook, με το βιβλίο «Το τελευταίο τραγούδι» γράφει μια βαθιά συγκινητική ιστορία της πρώτης συνάντησης ενός κοριτσιού με τον πόνο και την αγάπη καθώς όπως αναφέρει η αγάπη έχει τη δική της µουσική.

Η Jennifer Crusie, βασίλισσα της ροµαντικής κωµωδίας, με την ιστορία «Τρελός για σένα» αναφέρεται σε μία ηρωίδα που ενώ τα έχει µε το καλύτερο παιδί του κόσµου, έχει µια καλή δουλειά, οικογένεια και φίλους που την αγαπούν, βαριέται µέχρι παραφροσύνης. Όταν αποφασίζει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλί, παρά τις αντιρρήσεις όλων, όλα βγαίνουν εκτός ελέγχου κι αποκτούν ενδιαφέρον.

Η Mary Higgins-Clark με το βιβλίο « Ένοχη νύχτα» αναφέρεται σε μια νύχτα που θα σταθεί η αφορµή για να ανατραπεί η ζωή δύο αδελφών, όταν µια έκρηξη καταστρέφει ολοσχερώς την οικογενειακή επιχείρηση τους. Στις στάχτες κρύβονται πολλές υποψίες, ερωτηµατικά κι ένα μυστικό…

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 100 βιβλία της Χρυσής σειράς των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 19/03/2013 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα