Κάντε το φαγητό διασκέδαση για τα παιδιά σας

Ποτέ δεν είστε πολύ μεγάλοι, για να παίξετε με το φαγητό σας! Αυτόν τον χειμώνα, ενώ τα παιδιά είναι στο σπίτι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψετε όλη την οικογένεια και τους φίλους και να πειραματιστείτε με τα τρόφιμα. Βρείτε τρόπους για να κάνετε τις υγιεινές τροφές εορταστικές και διασκεδαστικές.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Βήμα 1:

Συγκεντρώστε όλα τα συστατικά και τις προμήθειες. Θα χρειαστείτε ψωμί ολικής αλέσεως, φυστικοβούτυρο, μια μπανάνα, σταφίδες, ένα καρότο, κουλουράκι σε μπαστούνι, φέτες τυρί με χαμηλά λιπαρά, το αγαπημένα πράσινα λαχανικά

των παιδιών σας και βρώσιμο χιόνι, για παράδειγμα ποπ κορν. Θα πρέπει, επίσης, να έχετε τις ακόλουθες προμήθειες: βούτυρο μαχαίρι, κόπτη μπισκότων, με τη μορφή χιονάνθρωπου, καθώς και ένα μικρό κόπτη για να κάνετε τις νιφάδες χιονιού.

Δείτε περισσότερα Galleries Βήμα 2:

Βάλτε φυστικοβούτυρο και μπανάνα στο ψωμί. Χρησιμοποιήστε τον κόφτη χιονάνθρωπο, για να δημιουργήσετε τον κύριο χαρακτήρα σας. Συμβουλή: Μην πετάξετε τις κρούστες από το ψωμί, φυλάξετε τις για αργότερα ως σνακ.

Δείτε περισσότερα Galleries Βήμα 3:

Φτιάξτε με τον κόπτη, τον χιονάνθρωπο σας και τις νιφάδες χιονιού. Συμβουλή: Αν δεν έχετε ένα μικρό κόπτη μπισκότων για τη νιφάδα χιονιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν απλό κύκλο και να δημιουργήσετε χιονόμπαλες.

Δείτε περισσότερα Galleries Βήμα 4:

Τώρα είναι η ώρα για να δημιουργήσετε το σκηνικό σας! Μεταφέρετε τον χιονάνθρωπο σας σε ένα πιάτο και δημιουργήστε του ένα πρόσωπο, ένα καπέλο, κουμπιά, και τα χέρια. Αν κάνει κρύο έξω, μπορεί να χρειαστεί και ένα κασκόλ, για να είναι ζεστός! Ύστερα, καλύψτε το έδαφος με «χιόνι» (ποπ κορν) και δέντρα. Τα δέντρα θα τα κάνετε με μια πιπεριά, εάν δεν έχετε, τότε χρησιμοποιήστε ένα άλλο πράσινο φρούτο ή λαχανικό, όπως μπιζέλια, μπρόκολο ή ακτινίδιο.

Δείτε περισσότερα Galleries Βήμα 5:

Ήρθε η στιγμή να χιονίσει! Προσθέστε νιφάδες χιονιού ή χιονόμπαλες από τυρί, για να ολοκληρωθεί το σκηνικό σας.

Μη διστάσετε να φτιάξτε το δικό σας σκηνικό με τα υλικά που έχετε στο ψυγείο σας. Όταν το τελειώσετε μπορείτε να το φάτε. Καλή διασκέδαση!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: κόπτη μπισκότων, μπανάνα, παιδιά, ποπ κορν, πράσινα λαχανικά, σταφίδες, τυρί με χαμηλά λιπαρά, φαγητό, φυστικοβούτυρο, ψωμί ολικής αλέσεως

Keywords
Τυχαία Θέματα