Κακώς τα έμαθα στα 20 μου!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που καλό θα ήταν να μην τα ξέραμε νωρίτερα στη ζωή μας. Ο λόγος είναι πως η γνώση μας στέρησε την απόλαυσή τους.

Τα cocktails παχαίνουν: Εντάξει, πειράζει να το μαθαίναμε πιο μετά; Γιατί έπρεπε να γλυκοκοιτάζουμε τα chic cosmopolitans χωρίς να τα απολαμβάνουμε;Οι γονείς σου δεν θα είναι για πάντα δίπλα σου: Αυτό δεν ισχύει. Και 50 χρονών να πάτε, οι γονείς θα είναι εκεί. Θα λένε με πυγμή τη γνώμη τους, θα αδιαφορούν για τα όρια που τους έχετε θέσει, θα βρίσκουν αιτίες για να γκρινιάξουν και να διεκδικήσουν την προσοχή σας.Όλοι οι άντρες είναι…: Ναι, δεν σου κρύβουμε
ότι το πρώτο ραντεβού μπορεί να σας πληγώσεις. Ότι εκεί έξω κυκλοφορούν αρκετοί … που θα σας πληγώσουν, επειδή έτυχε να τους ερωτευτείτε. Το πρόβλημα όμως είναι πως η γνώση αυτή σας κάνει να υψώσετε τέτοια τείχη που δεν είστε πλέον προσβάσιμες. Δεν πειράζει και πληγωθείτε. Όλα τα συναισθήματα είναι για να τα βιώνουμε, μην τα αρνείστε.Χρειάζεστε καλούς φίλους: Φυσικά και έχετε ανάγκη από καλούς φίλους. Που θα είναι κοντά σας στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιβάλλεστε συνεχώς μόνο από τους καλούς σας φίλους. Οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σας έχουν να σας μάθουν νέα πράγματα. Σας βοηθούν να εξελιχθείτε και να δείτε τη ζωή από άλλη σκοπιά. Μην τους απορρίπτετε επειδή δεν ανήκουν στην λίστα των καλών φίλων.Το σώμα σας θα αλλάξει πάλι: Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αγχώνεστε και να στερείστε τα πάντα. Υιοθετήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής και επιλέξτε μια αθλητική δραστηριότητα της αρεσκείας σας.

Χαρείτε την περίοδο αυτή της ζωής σας χωρίς τύψεις και ενοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα