Ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι;

Περιποιημένα νύχια με μεγάλη διάρκεια! Είναι μία από τις βασικές επιθυμίες της κάθε γυναίκας. Το πρόβλημα όμως είναι ο χρόνος και η διάρκεια του μανικιούρ. Η πιο συχνή λύση στην οποία καταφεύγουν οι γυναίκες είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ, το οποίο όμως χρειάζεται χρόνο και κοστίζει περισσότερο από ένα απλό.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να μπορούσατε να πετύχετε το αποτέλεσμα ενός επαγγελματικού ημιμόνιμου μανικιούρ μόνες σας στο σπίτι και φυσικά να έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε όποια ώρα της ημέρας θέλετε; Εγώ

όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια του Jenny.gr βρήκαμε την ιδέα εξαιρετική και ενθουσιαστήκαμε όταν ανακαλύψαμε το επαναστατικό Kit της Red Carpet Manicure, το πρώτο καινοτόμο σύστημα περιποίησης άκρων με ημιμόνιμα βερνίκια για το σπίτι.

Η χαρά της ανακάλυψης! Επεξεργαστήκαμε ένα-ένα όλα τα προϊόντα του Kit.

Μαζευτήκαμε λοιπόν όλες μαζί για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας στην περιποίηση των άκρων. Δείτε τη διαδικασία που ακολουθήσαμε και το άψογο αποτέλεσμα που καταφέραμε μόνες μας, στο σπίτι, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το Kit της Red Carpet Manicure περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα (7 προϊόντα και λάμπα).

Δείτε περισσότερα Galleries

Έπρεπε να διαλέξει η καθεμία το χρώμα της. Ευτυχώς που υπήρχαν όλες οι in-fashion αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η διαδικασία είναι απλή και περιλαμβάνει 3 βασικά βήματα: φροντίδα και προετοιμασία των νυχιών, βάψιμο και τελείωμα με το «ψήσιμο» στο φουρνάκι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αφού τελειώσετε με το χρώμα…

Δείτε περισσότερα Galleries

…περνάτε μία στρώση από το top coat πάνω από το βερνίκι και τα νύχια είναι έτοιμα να μπουν στο φουρνάκι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με 130 αποχρώσεις για ημιμόνιμο χρώμα, αποκλείεται να μην βρείτε αυτό΄που θα σας ενθουσιάσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ελάχιστος χρόνος για το κάθε χέρι στο φουρνάκι και το αποτέλεσμα είναι άψογο, επαγγελματικό μανικιού που διαρκεί 3 εβδομάδες!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Με αναλυτικές οδηγίες (video και εγχειρίδια) το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την άνεση του σπιτιού σας και να εκδηλώσετε την δημιουργικότητα σας μέσα από τις 130 αποχρώσεις ημιμόνιμων βερνικιών που διαθέτει η RCM. Επισκεφθείτε ττην επίσημη ιστοσελίδα του RCM: www.redcarpetmanicure.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα