Celebrities-fashion icons που επιβάλλουν τις δικές τους τάσεις

Είναι περιττό να αναφέρουμε τα δύο ονόματα, των γνωστών σε όλους πλέον fashion-icons. Ο λόγος για την Olivia Palermo και την Sarah Jessica Parker. Εκτός από τις δύο, γνωστές για το στιλ τους γυναίκες υπάρχουν και άλλες διάσημες που κρατάνε για χρόνια το στιλ τους και αποτελούν

πηγή εμπνεύσεως για όλες εμάς.
Η Poppy Delevingne, η Miranda Kerr αλλά και η Rihanna είναι ενδεικτικά τρεις ακόμα διάσημες οι οποίες κάθε φορά που εμφανίζονται κάπου σχολιάζονται για ό,τι έχουν φορέσει. Όπως είναι φυσικό οι γνώμες διίστανται κάθε φορά, κάποιες λατρεύουν τις στιλιστικές τους επιλογές, ενώ κάποιες τις κατακρίνουν.
Η κάθε μία διατηρεί το στιλ της και δίνει ιδέες σε γυναίκες που υιοθετούν ανάλογο ύφος στις εμφανίσεις τους.
Μας αρέσουν, μας εμπνέουν και σας τις παρουσιάζουμε. Δείτε τις διάσημες που είναι fashion icons και επιβάλουν τις δικές τους τάσεις της μόδας.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Olivia Palermo

Δεν είναι τυχαίο ότι θέλει να δημιουργήσει τον δικό της οίκο μόδας. Η Olivia Palermo ξέρει και μπορεί να επιβάλλει τις δικές της τάσεις της μόδας. Ο λόγος είναι ότι συνδυάζει άψογα τις τελευταίες τάσεις της μόδας με τα πιο all time classic κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Δείτε περισσότερα Galleries Miranda Kerr

Αντιπροσωπεύει τον ορισμό της κομψότητας. Ιδιαίτερα στις πρωινές εμφανίσεις της, η Miranda είναι πάντα chic & classy.

Δείτε περισσότερα Galleries Giovanna Battaglia

Ένα διαφορετικό και πιο παιχνιδιάρικο κλασσικό στιλ προτείνει η editor της Vogue. Polka dots, flower prints, animal prints όλα τα στοιχεία που κάνουν την μόδα ξεχωριστή συνδυάζονται στις εμφανίσεις της με κομψό χαρακτήρα!

Δείτε περισσότερα Galleries Anna Dello Russo

Ένα ακόμη πρόσωπο της Vogue που είναι ο ορισμός του όρου «Fashion Victim». Οτιδήποτε είναι της μόδας, πριν καν λανσαριστεί φοριέται από την Anna Dello Russo και συνδυάζεται με funky διάθεση!

Δείτε περισσότερα Galleries Blake Lively

Ξεχώρισε για τις εμφανίσεις της στο «Gossip Girl» και από τότε η Blake θεωρείται fashion icon.

Δείτε περισσότερα Galleries Poppy Delevingne

Σε αντίθεση με την αδερφή της, Cara η Poppy γνωρίζει τι σημαίνει boho-chic, ξέρει να αναδεικνύει την σιλουέτα της και να επιλέγει in-fashion αλλά ταυτόχρονα κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Δείτε περισσότερα Galleries Rihanna

Η διάσημη τραγουδίστρια ξέρει να είναι εκκεντρική και ταυτόχρονα in-fashion.

Δείτε περισσότερα Galleries Sarah Jessica Parker

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την αγαπημένη όλων fashionista, η οποία πλέον έχει μπει και στο χώρο της μόδας. Την αγαπάμε πάντα και με ό,τι φοράει!

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Διδάσκει τον μινιμαλισμό με το στιλ της και μας αρέσει πολύ.
Classy & Classic!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Celebrities, fashion icons, stars, διάσημες fashionistas, μόδα, τάσεις της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα