Ιδέες για να διακοσμήσετε με «φυσικό» τρόπο το τραπέζι του γάμου σας

11:44 1/8/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Πρωτοτυπήστε με τη διακόσμηση.

Η διακόσμηση του τραπεζιού είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι γιατί υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές που συνήθως καταλήγουν να σας μπερδεύουν. Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνετε είναι να καταλήξετε σε ένα συγκεκριμένο στιλ και στη συνέχεια να επιλέξετε τα διακοσμητικά που θα το πετύχετε. Εμείς σας δίνουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε τα λουλούδια στο τραπέζι και να εντυπωσιάσετε.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επιλέξτε

βάζα σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα αλλά και χρώματα και συνδυάστε τα με τις αποχρώσεις των λουλουδιών που έχετε επιλέξει.

Τυλίξτε με σχοινί τα βάζα και δώστε rustic εικόνα στο decor σας.

Επιλέξτε τσίγκινα δοχεία για να βάλετε τα λουλούδια σας και δώστε country εικόνα στο τραπέζι σας.

Αν το ύφος του γάμου σας είναι vintage, επιλέξτε για το τραπέζι παλιά βιβλία πάνω στα οποία θα βάλετε τα βάζα γεμάτα όμορφα εποχιακά λουλούδια.

Ένα vintage ποτιστήρι είναι ιδανικό να διακοσμήσει το τραπέζι του rustic γάμου σας αν γίνεται σε κάποιο εξωτερικό χώρο.

Αριθμήστε τα τραπέζια με κορμούς δέντρων και κάντε το τραπέζι σας να ξεχωρίζει.

Χρησιμοποιήστε ψηλά βάζα και γεμίστε τα με φυσικά λουλούδια. Επιπλέον μπορείτε να κρεμάσετε φαναράκια με κεριά από το ταβάνι για ένα ρομαντικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε βάζα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών και να τοποθετήστε ένα λουλούδι σε κάθε ένα από αυτά. Κάποιο από αυτά θα μπορούσε επίσης να περιέχει και τον αριθμό του τραπεζιού. Πρόκειται για μίνιμαλ διακόσμηση αλλά και πολύ εντυπωσιακή.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα