Η καλύτερη αποτοξίνωση για μετά το Πάσχα

16:11 6/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Όσο και αν υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι δε θα φάμε στις γιορτές, τόσο καταπατάμε τις υποσχέσεις μας. Εξάλλου ποιος μπορεί να αντισταθεί στο τσουρέκι και στα πασχαλινά κουλουράκια; Κανένας φυσικά! Και ενώ το Πάσχα έχει περάσει, δυστυχώς δεν πήρε μαζί του τα περιττά κιλά. Λίγο οι τύψεις, λίγο τα παντελόνια που δεν κουμπώνουν, αρχίζει ο πανικός, για το πώς θα επανορθώσετε για όλες τις κραιπάλες και τις διατροφικές αμαρτίες. Όμως, μην αγχώνεστε γιατί λύση

υπάρχει και είναι η αποτοξίνωση. Με το κατάλληλο πρόγραμμα θα μπορέσετε να αποβάλλετε όλες τις τοξίνες με τις οποίες φορτώσατε τον οργανισμό σας, όλες αυτές τις ημέρες.

Γιατί να κάνετε αποτοξίνωση;

Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που εκτελεί ο οργανισμός όλο το εικοσιτετράωρο, ώστε να αποβάλει τα επικίνδυνα μόρια ή τις τοξίνες από το σώμα. Οι τοξίνες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: οι ενδοτοξίνες που περιλαμβάνουν ενώσεις όπως το γαλακτικό οξύ και την ουρία και οι εξωτοξίνες που προέρχονται από το περιβάλλον, όπως από τα φυτοφάρμακα, το καυσαέριο, τον υδράργυρο, τις χημικές ουσίες του τσιγάρου κ.α. Και παρόλο που όλοι μας αποβάλουμε τις τοξίνες από το σώμα, αν η ποσότητα στην οποία έχουμε εκτεθεί, υπερβαίνει την ικανότητα του οργανισμού για να την αποβάλει, τότε αποθηκεύεται στα λιποκύτταρα και επηρεάζει αρνητικά την υγεία μας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους, ακολουθώντας μια ειδική διατροφή.

Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό και είναι στο χέρι σας να τη φροντίζετε και να την προσέχετε. Το κλειδί για να έχετε ευεξία και να χάσετε όλα τα περιττά κιλά που πήρατε το Πάσχα είναι η αποτοξίνωση. Όμως, με τον όρο αποτοξίνωση δεν εννοούμε όλα αυτά τα κλισέ προγράμματα που υπόσχονται ότι θα καθαρίσουν τον οργανισμό, γιατί πλέον υπάρχουν οι θαυματουργοί χυμοί Verve! Και χρησιμοποιώντας τον όρο «θαυματουργοί» δεν υπερβάλλουμε καθόλου, διότι οι συγκεκριμένοι χυμοί δεν είναι σαν τους υπόλοιπους. Και αυτό γιατί παρασκευάζονται με τη μέθοδο Cold press (ψυχρή έκθλιψη), όπου είναι η αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού σε δύο βήματα κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και πολύ χαμηλή θερμοκρασία, που επιτρέπει μια πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση βιταμινών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης. Η μέθοδος της ψυχρής έκθλιψης είναι μια πολύ ακριβή και χρονοβόρος διαδικασία, που διασφαλίζει, όμως, τη φρεσκάδα των χυμών για 72 ώρες και 45-60% μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.

Τι σημαίνει η λέξη VERVE; Σημαίνει Vitality Energy Revitalise Vigor Enthusiasm, δηλαδή όλη η φιλοσοφία της εταιρείας που είναι να φροντίζετε σωστά το σώμα σας και να επιστρέψετε στις ρίζες σας, καταναλώνοντας οργανικές και μη επεξεργασμένες τροφές. Εξάλλου η εταιρεία δεν είναι τυχαία, αφού δημιουργήθηκε από τη Μάρθα και την Κέλλυ Χατζηγιάννη, δύο αδελφές που μεγάλωσαν μαθαίνοντας να αγαπάνε την υγιεινή διατροφή. Και επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όσο αφορά τους φρέσκους χυμούς, αποφάσισαν να κάνουν τους δικούς τους στο σπίτι, ώστε να τους πίνουν τόσο οι ίδιες όσο και τα παιδιά τους. Έτσι μετά από πολλά σεμινάρια που παρακολούθησαν για το juicing, δημιούργησαν και ίδρυσαν τη Verve Juices, την πρώτη εταιρία με ISO που έχει σαν στόχο να εντάξει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα σας και να σας δώσει το κατάλληλο πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Τα προγράμματα αποτοξίνωσης (beginners, signature, experts) είναι προσεκτικά μελετημένα και σχεδιασμένα από την διατροφολόγο και σύμβουλο μεταβολισμού στο London Nutrition Clinic, Lisa Blair και στοχεύουν να καθαρίσουν το σώμα σας από τις τοξίνες με υγιεινό και φυσικό τρόπο και να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος χωρίς κόπο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη του secret club, ώστε όταν επιλέξετε το detox πρόγραμμά σας, να έχετε έκπτωση 10%!

Keywords
Τυχαία Θέματα