Η διαχρονική τεχνική της αποπλάνησης

Μπορείτε να αναθερμάνετε τις σεξουαλικές σας σχέσεις βάζοντας μερικές πινελιές.

Χαρίστε του ένα στριπτίζ και διεγείρετε την φαντασία του, όσο θα απολαμβάνει το θέαμα.

Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές:

• Φώτα: Το σημαντικό στην υπόθεση αυτή είναι ο καλός φωτισμός. Θα πρέπει να δείχνετε σέξι και αισθησιακή. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σας «λούζει» το φως, αντιθέτως ο χαμηλός φωτισμός θα σας βάλει στην κατάλληλη διάθεση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά αν θέλετε ή κάποιο ρυθμιστή φωτισμού.

Σετ εσώρουχα: Το δεύτερο πιο βασικό είναι τα εσώρουχα. Επιλέξτε ένα καινούργιο σετ εσωρούχων, τα οποία θα σας εφαρμόζουν άψογα και θα τονίζουν τα πιο δυνατά σημεία του σώματος σας. Οι ζαρτιέρες ή οι υψηλές κάλτσες θα ολοκληρώσουν την σέξι σας εμφάνιση.

• Μουσική και θέση: Βρείτε ποια τραγούδια σας αρέσουν. Το θέμα είναι να αισθάνεστε άνετα με τις επιλογές και να σας βάλουν στον ανάλογο ρυθμό. Φροντίστε να έχετε αρκετό χώρο για να κινηθείτε ελεύθερα. Ακόμα, η απόσταση μεταξύ σας θα αυξήσει την επιθυμία του για εσάς. Μην ξεχνάτε πως ένα από τα πιο ωραία κομμάτια του στριπτίζ είναι η επαφή που έχεις με τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί σου. Προσπαθήστε λοιπόν να μην ενοχλεί τίποτα άλλο το οπτικό του πεδίο.

• Κάντε πρόβα: Μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά δεν είναι. Προσπαθήστε να χορέψετε μερικές φορές το κομμάτι όταν δεν είναι στο σπίτι ο σύντροφός σας, ώστε να είστε τέλειες στην «πρεμιέρα». Επίσης, στην πρόβα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ποια ρούχα θα επιλέξετε.

The post Η διαχρονική τεχνική της αποπλάνησης appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα