Η Lady Gaga μιλάει για το βιασμό της και συγκλονίζει

Η άκρως εκκεντρική, προκλητική και εντυπωσιακή ποπ σταρ που έχει αποτελέσει έμπνευση εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως με τα τραγούδια της και σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί διχασμό με τις ιδιαίτερα σέξι εμφανίσεις της, κρύβει ένα πληγωμένο παρελθόν.

Η Lady Gaga βρέθηκε πρόσφατα σε μια συνέντευξη τύπου με τίτλο TimesTalks για να προωθήσει μαζί με την Diane Warren, την Amy Ziering και τον Kirby Dick το ντοκιμαντέρ The Hunting Ground, με το οποίο έχει ασχοληθεί και γράψει η ίδια ένα μέρος του αλλά και έχει ερμηνεύσει την επιτυχία της «Till It Happens to You».

Εκπλήσσοντας και συγκινώντας αποκάλυψε το τραγικό παρελθόν της, καθώς έχει πέσει θύμα βιασμού:

«Νόμιζα ότι εγώ το είχα προκαλέσει αυτό στον εαυτό μου εξαιτίας του τρόπου που ντύνομαι και επειδή είμαι προκλητική σαν άνθρωπος. Ότι ήταν δικό μου λάθος. Δεν ήξερα ούτε καν πώς να το σκεφτώ. Δεν ήξερα πώς να το αποδεχτώ. Δεν ήξερα πώς να σταματήσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ή να σκέφτομαι ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο»

Η διάσημη ποπ σταρ που έπεσε θύμα βιασμού στα 19 της αποκαλύπτει το ζοφερό μυστικό που κρατούσε για τον εαυτό της για επτά χρόνια και της άλλαξε όλη τη ζωή.

«Άλλαξε το σώμα μου. Άλλαξε τις σκέψεις μου. Όταν περνάς ένα τέτοιο τραύμα, δεν έχει απλά άμεσες φυσικές προεκτάσεις. Όταν αναβιώνει μέσα στα επόμενα χρόνια προκαλεί σωματική δυσφορία. Έτσι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν όχι μόνο από πνευματικό και συναισθηματικό πόνο αλλά και σωματικό πόνο εξαιτίας της κακοποίησης, του βιασμού και επειδή είναι τραυματισμένοι με κάποιο τρόπο», είπε η Lady Gaga συγκλονίζοντας.

Δες την εξομολόγηση της:

Keywords
Τυχαία Θέματα