Η Karolina Kurkova μιλάει για τον γιο της

Της αποσπά την προσοχή όταν την επισκέπτεται στο σετ!

H Karolina Kurkova μίλησε στο περιοδικό People για τον 3χρονο γιο της Tobin Jack. Το γνωστό μοντέλο είπε ότι ο μικρός, όντας ιδιαίτερα ζωηρός και κοινωνικός, την αποσπά από τη δουλειά της, όταν την επισκέπτεται στα γυρίσματα της σειράς «The Face». «Μου αρέσει πολύ όταν με επισκέπτεται, αλλά όλους τους αποσπά… αρχίζει να μιλάει και είναι συχνά ιδιαίτερα ομιλητικός.», δήλωσε. «Του αρέσει να κάνει ‘show’. Πάει σε όλους (και λέει):

‘Γεια, κοίτα το αυτοκινητάκι μου, κοίτα το rock star μου πουκάμισο. Αρχίζει να τραγουδάει και να χορεύει- είναι σαν ένας μικρός performer!» Σύμφωνα με την Karolina ο μικρός Tobin περνάει καλύτερα με τους φίλοτς του: «Όταν είναι εκεί και δουλεύω, δεν τον βλέπω και πολύ και νιώθω άσχημα. Είναι καλύτερα όταν είναι με τους φίλους του, ή στο σχολείο, και περνάει καλά. Αλλά όταν είμαι σπίτι, είμαι σπίτι.«

Στον ελεύθερο χρόνο της το μοντέλο και ο σύζυγός της Archie Drury αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο στον γιο τους, κάνοντας μαζί πράγματα στη Νέα Υόρκη. » Του αρέσουν πολύ τα τρένα. Οπότε, όταν είμαστε στη Νέα Υόρκη τον πάμε στο μετρό και του αρέσει πολύ. Του αρέσει οτιδήποτε είναι διασκεδαστικό, περιπετειώδες και ‘άγριο’. Αλλά πρέπει πάντα να τρέχω από πίσω του. Είναι καλή σωματική άσκηση το να έχεις ένα 3χρονο- και είναι πολύ γρήγορος όταν τρέχει- γι΄αυτό πάντα πρέπει να είμαι σε μία κατάσταση (όπου αναρωτιέμαι) ‘Πού είναι; Τί κάνει;’».

Η Karolina Kurkova με τον γιο της Tobin, σε έξοδό τους.

The post Η Karolina Kurkova μιλάει για τον γιο της appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα