Γυμναστείτε με το μωρό σας

5 + 1 τρόποι για να διώξετε τα κιλά της εγκυμοσύνης με τη βοήθεια του παιδιού σας.

Το πιο δύσκολο κομμάτι για μια νέα μαμά είναι να βρει προσωπικό χρόνο για να κάνει πράγματα που την ικανοποιούν, όπως το να γυμναστεί. Όταν λοιπόν το μωρό σας δεν δείχνει να συνεργάζεται ώστε να καταφέρετε να κάνετε το πρόγραμμα γυμναστικής από το DVD σας, τότε η λύση είναι μία. Γυμναστείτε μαζί του. Έτσι εσείς θα πετύχετε τους στόχους σας και το μωρό σας θα είναι ικανοποιημένο γιατί θα νιώθει ότι ασχολείστε μαζί του.

Να πέντε τρόποι που μπορείτε να κερδίσετε το σώμα σας πίσω και παράλληλα να διασκεδάσετε το μικρό σας.

Βόλτα με το καρότσι: Βάλτε τα αθλητικά σας, ντύστε το μικρούλι σας καλά και βγείτε για μια βόλτα στο πάρκο ή ακόμα και στα μαγαζιά, απλά κρατήστε τον ρυθμό πιο γρήγορο από συνήθως.

Με την μπάλα γυμναστικής: Κρατήστε το μωρό, καθίστε πάνω στην μπάλα και αρχίστε να αναπηδάτε. Έτσι γυμνάζετε τον κορμό και τα πόδια σας.

Στο πάτωμα: Εάν είσαστε λίγο πιο προχωρημένοι αυτή η άσκηση κοιλιακών είναι ιδανική. Ξαπλώστε στο πάτωμα και βάλτε το μωρό να ξαπλώσει και αυτό πάνω στο στήθος σας. Κρατήστε τα πόδια σε 90ο και εν συνεχεία κάνετε εκτάσεις στα πόδια και ανασηκώστε λίγο τον κορμό σας.

Για τα πόδια: Δείτε το μωρό σας σαν βαράκι. Κρατήστε το αγκαλιά με την βοήθεια ενός μάρσιπου και κάντε καθισματάκια, steps η εκτάσεις. Να είσαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε το κάψιμο καλύτερα από ποτέ.

Για τα χέρια: Ξαπλώστε με την πλάτη στο πάτωμα και ανασηκώστε το μωρό σας στον αέρα, όπως όταν παίζετε. Το ίδιο μπορείτε να το κάνετε και όρθιοι. Όσες περισσότερες επαναλήψεις τόσο μεγαλύτερη διασκέδαση για το μωρό σας και άσκηση για εσάς.

Τέλος τα αγαπημένα push ups: Ξαπλώστε το μωρό σας στο πάτωμα, πάρτε θέση για push ups με τεντωμένα πόδια ή λυγισμένα, όπως σας βολεύει και αρχίστε να κατεβαίνετε μέχρι να φτάσετε το προσωπάκι του. Ετοιμαστείτε για πολλά γελάκια και πολύ καλούς τρικέφαλους για εσάς!

Πηγή: http://formulamom.com/

The post Γυμναστείτε με το μωρό σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα