Για πάντα νέες

Τί πρέπει να προσέξετε τους καλοκαιρινούς μήνες;

Η νεανική όψη είναι κάτι που αναζητούν όλες οι γυναίκες, κάθε ηλικίας. Στα 20, στα 30, στα 40 τους οι γυναίκες θέλουν να κρατήσουν τη νεότητα της επιδερμίδας τους και να είναι λαμπερές. Εκτός από τα κλασσικά, απαραίτητα βήματα που είναι γνώριμα στις περισσότερες γυναίκες και αυτά είναι η ενυδάτωση και η κατανάλωση νερού, υπάρχουν και άλλα.

Αρχικά ο καλός βραδινός ύπνος κάτω από κατάλληλες συνθήκες ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας σας. Βασική προϋπόθεση είναι να κοιμάστε με καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Αποφύγετε την

ζάχαρη στα φαγητά σας και στα ροφήματά σας. Ο λόγος είναι ότι μπλοκάρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος. Άρα το αποτέλεσμα θα είναι μία γερασμένη επιδερμίδα.

Τέλος θα πρέπει να προσέχετε αρκετά με τον ήλιο. Είναι ο πρώτος υπεύθυνος για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το αντηλιακό υψηλής προστασίας δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας. Κάθε πρωί είτε έχει ήλιο είτε όχι απλώστε στην επιδερμίδα σας, στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια σας μία ικανοποιητική ποσότητα αντηλιακού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Για πάντα νέες appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα